Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu: „Am pus frumos bebelina la geam” FOTO

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu: „Am pus frumos bebelina la geam” FOTO

GALERIE FOTO (3) Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu: „Am pus frumos bebelina la geam”

Iată prima imagine cu fetița Andreei Antonescu! Vedeta a năcut în urmă cu 2 zile și nu s-a abținut să împărtășească bucuria cu fanii ei!

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu

Vedeta le-a arătat fanilor ei un clip video cu fiica ei pe rețelele sociale. Deși a născut în urmă cu două zile, vedeta s-a simțit pregătită să le împărtășească urmăritorilor ei chipul fiicei ei.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.

Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a transmis Andreea Antonescu în mediul online, în ziua în care a devenit mamă pentru a doua oară.

Andreea Antonescu a filmat-o pe micuța ei stând în pătuț, aproape de fereastră, iar apoi a pus-o pe bebelușă la geam pentru a se bucura de razele soarelui.

„Am pus frumos bebelina la geam, să vadă și ea primul ei soare. Mami e înnebunită după primul ei soare și sigur îi place și ei. Stăm cumințele aici, am primit și flori.

Suntem foarte cumințele după cum se vede. Suntem foarte bine, mulțumim pentru toate mesajele de la voi”, a povestit vedeta pe Instagram.

Andreea Antonescu, despre nunta cu iubitul ei

Celebra cântăreață a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre nunta cu iubitul ei, viitorul tătic al copilului pe care-l poartă în pântece. Andreea a dezvăluit că întâi vrea să-și aducă copilul sănătos pe lume, în liniște, să-i facă un botez, iar mai apoi se gândește și la restul planurilor:

„Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața.”, a spus artista la emisiunea Xtra Night Show.

Sienna, fetița cea mare a cântăreței, este de-a dreptul entuziasmată de când a auzit că va fi surioară mai mare. Andreea Antonescu a spus și ce reacție a avut fiica ei când a auzit că va mai avea un frățior sau o surioară:

„Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult și e foarte încântată. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejează mult și îmi spune mereu să am grijă și să nu depun efort”, a mai spus cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: