Redactia.ro
Home » Știri » Prima imagine cu Vlad Pascu la proces. A stat la doar câțiva pași distanță de părinții victimelor tragediei de la 2 Mai

Prima imagine cu Vlad Pascu la proces. A stat la doar câțiva pași distanță de părinții victimelor tragediei de la 2 Mai

GALERIE FOTO (2) Vlad Pascu rămâne în arest încă 30 de zile: Tribunalul Constanța respinge cererea de arest la domiciliu

Pentru prima oară de la tragicul accident care a avut loc în 2 Mai aproape acum un an, Vlad Pascu s-a aflat la doar câțiva pași distanță de părinții celor doi copii care și-au pierdut viața în acel incident. Joi, Vlad Matei Pascu, autorul tragediei de vara trecută, a fost adus pentru prima dată în sala de judecată de la începutul procesului. În sala de judecată, Pascu s-a aflat la doar un gardian distanță de familiile victimelor sale, evitând să le privească în ochi și menținându-și privirea în pământ.

Prima întâlnire în sala de judecată

Aceasta a fost prima dată când Vlad Pascu a avut un contact direct cu părinții copiilor pe care i-a ucis. Tatăl lui Sebastian, una dintre victime, a fost întrebat despre această întâlnire și a mărturisit că a încercat să-i caute privirea lui Pascu pentru a vedea vinovăția în ochii acestuia. Cu toate acestea, Pascu a continuat să țină privirea plecată.

Între părinții îndurerați și Vlad Pascu s-a aflat doar un agent de penitenciar. Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, a povestit că a fost copleșit de emoții și cu greu și-a stăpânit lacrimile când l-a văzut pe Pascu în sala de judecată.

Mărturia emoționantă a tatălui lui Sebastian

„Credeți-mă că am vrut să-i prind privirea, să mă uit ochi în ochi și s-a uitat numai cu capul în jos. Chiar mi-a venit să plâng, am avut o emoție în corp, mi-au trecut tot felul de gânduri în cap. Cum l-am văzut? A fost tot acel Vlad Pascu, dar un pic mai speriat.

Nu cred că se poate schimba un asemenea om. Este teatral și tot ce face el, face doar cu ajutorul avocaților și îi ascultă de fiecare dată. Sper ca doamna judecător, cred că am cea mai mare încredere în dânsa, că o să ia decizia cea mai bună. Ce așteptări? Ce așteptări am de la primul termen! Să se facă dreptate și Vlad Pascu să-și primească pedeapsa pe care o merită”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

„M-am simțit în siguranță și știu că se va face dreptate în acest caz”, a adăugat Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

Prima imagine cu Vlad Pascu la proces. Sursă foto: Libertatea.ro
Prima imagine cu Vlad Pascu la proces. Sursă foto: Libertatea.ro

Această întâlnire a fost încărcată de emoții pentru familiile victimelor. Durerea și suferința lor au fost evidente, iar confruntarea cu cel responsabil pentru pierderea copiilor lor a fost extrem de dificilă. Tatăl lui Sebastian a subliniat că și-a dorit să vadă vinovăția în ochii lui Pascu, însă acesta a evitat contactul vizual, menținându-și privirea în pământ pe tot parcursul ședinței de judecată.

Vlad Pascu, în vârstă de 20 de ani, este acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă în urma accidentului din 2 Mai, în care au murit doi tineri: Sebastian, în vârstă de 19 ani, și o tânără de 18 ani. În momentul accidentului, Pascu era sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, iar acest lucru a agravat și mai mult situația juridică în care se află.

Procesul judiciar și așteptările societății

Procesul lui Vlad Pascu este urmărit cu atenție de întreaga societate, care așteaptă ca justiția să își facă datoria și să aplice o pedeapsă pe măsura gravității faptei. Părinții victimelor, susținuți de comunitate, speră că verdictul va aduce o formă de alinare și va servi ca exemplu pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Tragedia de la 2 Mai a lăsat o amprentă profundă asupra comunității și a subliniat importanța responsabilității și a consecințelor acțiunilor noastre. Accidentul a fost un semnal de alarmă privind consumul de alcool și droguri, mai ales în rândul tinerilor, și a evidențiat necesitatea unor măsuri mai stricte și a unei educații mai eficiente în acest sens.

Întâlnirea dintre Vlad Pascu și părinții victimelor a fost un moment deosebit de emoționant și dificil, dar necesar în procesul de justiție. Familia Olariu, ca și celelalte familii afectate, așteaptă cu speranță și încredere ca justiția să își facă datoria și să aducă un verdict care să reflecte gravitatea faptei și să ofere o formă de alinare pentru durerea lor. Societatea, la rândul său, privește acest proces ca pe un exemplu și un punct de referință în lupta împotriva comportamentelor iresponsabile care pot duce la tragedii ireparabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: