Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine „oficială” cu Livia ex-Bordea și Spike. Artistul a postat un mesaj neașteptat chiar de Anul Nou: ”Viața noastră e departe”

Prima imagine „oficială” cu Livia ex-Bordea și Spike. Artistul a postat un mesaj neașteptat chiar de Anul Nou: ”Viața noastră e departe”

GALERIE FOTO (2)

Lumea mondenă românească a fost surprinsă de o serie de evenimente care au avut loc chiar în noaptea de Revelion, marcate de gesturile publice ale artistului Spike și fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia. Această poveste a generat numeroase reacții și speculații în mediul online, iar reacțiile protagoniștilor au stârnit curiozitatea publicului.

Spike, artistul controversat cunoscut pentru personalitatea sa puternică și pentru călătoriile muzicale, a ales să facă publică prima reacție despre relația în care este implicat alături de fosta soție a lui Cătălin Bordea, chiar în noaptea de Revelion. A postat o imagine sugestivă, alături de Livia, și a adăugat un mesaj care a provocat un val de discuții.

Spike și Livia, prima fotografie oficială împreună

Fotografia postată de Spike în mediul online nu a fost doar o simplă poză de cuplu. Ea a devenit instantaneu subiectul principal al conversațiilor virtuale, generând numeroase speculații și interpretări. Într-un gest neașteptat, Spike a dorit să transmită un mesaj, subliniind faptul că, în ciuda vorbelor și speculațiilor care au înconjurat cuplul, el și Livia sunt fericiți și relația lor evoluează pozitiv.

„Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi”, a scris Spike în mediul online.

Cum a reacționat Cătălin Bordea

Ceea ce adaugă o notă interesantă la această poveste este faptul că Spike a fost cavaler de onoare la nunta dintre Cătălin Bordea și Livia. Această legătură anterioară dintre cei doi bărbați adaugă un element suplimentar de complexitate în povestea lor prezentă. Reacția ironică a lui Bordea, în care îi îndeamnă pe cei doi să „rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni,” adaugă un strat suplimentar de ironie și umor la întreaga situație.

„Chiar le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrânețe. De aici înainte, dacă vrei să fii prietenul meu, trebuie să semnezi un contract. Măcar dacă-mi fac ceva, să primesc și eu niște despăgubiri, ceva în schimb.

Nu se poate așa, fără nicio obligație. Și eu semnez, nu doar ei. Clar că nici nu o să le facem cunoștință cu soțiile sau iubitele. Poate după ani de zile. Ele cu ele, noi cu noi”, a spus Cătălin Bordea pentru CANCAN.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: