Redactia.ro
Home » Monden » Prima iubită a lui Traian Băsescu. Ea ar fi putut deveni Prima Doamnă a României

Prima iubită a lui Traian Băsescu. Ea ar fi putut deveni Prima Doamnă a României

GALERIE FOTO (4) Prima iubită a lui Traian Băsescu.

Prima iubită a lui Traian Băsescu. Fostul președinte al României este căsătorit cu Maria Băsescu de zeci de ani, iar înainte de a o cunoaște pe aceasta, a trăit o poveste de dragoste alături de altă femeie. Aceasta ar fi putut deveni Prima Doamnă a României. Despre cine este vorba?

Prima iubită a lui Traian Băsescu. Ea ar fi putut deveni Prima Doamnă a României

Prima iubită a lui Traian Băsescu. Fostul președinte al României are o căsnicie frumoasă alături de Maria, femeia care i-a dăruit două fete, Ioana și Elena. Deși a fost liderul statului, Traian Băsescu a fost discret cu viața sa personală. Cu toate astea, s-a aflat că fostul președinte a avut o relație de iubire cu o tânără pe nume Elena, înainte să o cunoască pe soția sa.

Se pare că Elena a ratat ocazia de a deveni Prima Doamnă a țării. Cei doi erau studenți în Constanța când au avut o idilă. Ea se afla în anul întâi la Biologie, iar Traian Băsescu era la Marină. Elena Ștefan s-a îndrăgostit de fostul președinte, iar povestea lor de dragoste a început timid, pe vremea când el avea 22 de ani. “Ia uite! Aş fi putut să fiu prima doamnă azi! A fost primul meu iubit”, i-ar fi spus Elena unei prietene, conform Okmagazine.ro. Ulterior, Elena a ocupat funcția de director al școlii din Dragalina, Călărași, iar între timp a devenit Vlăsceanu. La doi ani după ce s-au despărțit, Traian Băsescu s-a căsătorit cu Maria Băsescu.

Cum s-au cunoscut Traian și Maria Băsescu

Când soțul ei a ocupat funcția de președinte al României timp de 10 ani, Maria Băsescu a fost o prezentă discretă și elegantă, care apărea rar în public. Maria Băsescu a lucrat în turism, pe litoral, iar după mariajul cu Traian Băsescu a devenit casnică. Într-un interviu, aceasta recunoaște că regretă faptul că a acceptat să fie casnică atât de mult timp. „De 15 ani sunt casnică. Nu am fost aşa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soţul meu lucram în turism, pe Litoral. Şi imi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulţi oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereţi. Am stat foarte mult singură. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitaţia. Oricum, acum e prea târziu. După o pauza de 15 ani e greu să-ţi reiei activitatea. Mi-am ieşit din mână, cum se spune.”

Fosta Prima Doamnă a dezvăluit că de multe ori rămânea singură acasă, iar uneori nici nu avea cu cine să se sfătuiască sau să ceară o părere.„Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care ma exprim. Probabil ca mă exprim greoi. Asta pentru că foarte mult timp am vorbit numai cu câinele„, afirma ea.

Una dintre puținele declarații publice făcute de Maria Băsescu in spatiul public a fost făcută în 2009, după ce s-a văzut nevoită să reacționeze după ce actorul Mircea Dinescu a spus că fostul președinte o agresează fizic. „ Sunt una dintre femeile care și-a dedicat întreagă viață familiei ei. De dimineața până târziu în noapte, zi de zi, timp de câteva zeci de ani, m-am îngrijit să le fie bine copiilor și soțului meu. Aceasta este cea mai importanta misiune pe care mi-am asumat-o. Nu am lucruri spectaculoase de spus în fata camerelor de luat vederi. Viață mea, cu bune și cu rele, nu diferă de viață câtorva milioane de femei din Romania. Nu stiu în ce familie a crescut dl. Dinescu, dar în familia mea, în casa mea și în viață mea nu s-au întâmplat niciodată asemenea lucruri.”, a a fost scrisoarea Mariei Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: