Redactia.ro
Home » Știri » Prima plajă din Mamaia care se închide în mijlocul sezonului. „Mulțumim ABADL pentru că ne-au obligat indirect să murim”

Prima plajă din Mamaia care se închide în mijlocul sezonului. „Mulțumim ABADL pentru că ne-au obligat indirect să murim”

Prima plajă din Mamaia care se închide în mijlocul sezonului.

Prima plajă din Mamaia care se închide în mijlocul sezonului. Administratorul unei plaje din Mamaia a anunțat că închide zona de litoral pe care au închiriat-o de la Administrația bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Conform acestuia, lărgirea plajelor este motivul pentru care a fost forțat să o închidă.

Prima plajă din Mamaia care se închide în mijlocul sezonului. „Mulțumim ABADL pentru că ne-au obligat indirect să murim”

Prima plajă din Mamaia care se închide în mijlocul sezonului. Reprezentanții plajei Coco Beach Mamaia au anunțat că vor închide plaja închiriată de la Administrația bazinală de Apă Dobrogea Litorală. Instituția precizează că motivul este lărgirea plajelor. „Cu această ocazie multumim ABADL ( instituţia care administrează plajele de pe litoral) pentru căa ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viaţă în acest sezon…lărgirea plajelor şi nisipul înlocuit cu scoici ne-au condus la moarte rapidă şi sigură”, explică instituția.

Plaja Coco Beach este prima firmă de pe litoral care se închide după lărgirea plajelor începută în toamna anului trecut. Toate plajele din Mamaia și Mamaia Nord au fost lărgite cu aproximativ 50 de hectare și au fost lăsate neamenajate în acest sezon estival. Din cauza faptului că noul teren nu este intabulat, firmele care se ocupă cu parcelele de plajă nu au avut voie să-l exploateze corespunzător pentru a fi practicabil pentru turiști.

Cu ocazia aceasta, internauții au ținut să amintească și despre prețurile exagerate practicate pe plajele din stațiune. „Invatati de la greci si bulgari si apoi o veti duce bine si voi. Pana atunci, adio!!!”, „Pai cand cereti 100 de lei pe sezlong si 10 lei pe o apa plata… Nu mai bine inchideti toti, va mancati de sub unghii vreo doua sezoane si apoi ganditi niste businessuri de bun simt?”, sunt doar două dintre comentariile oamenilor.

Administratorii de plajă vor să-și închidă afacerea

Plajele din Mamaia devin din ce în ce mai goale, iar acest lucru se datorează faptului că turiștii nu vor să meargă atât de mult pentru ajunge în apă. Totodată, prețurile exagerate i-au determinat pe unii să aleagă altă stațiune.

Oamenii susțin că nisipul este plin de scoici, iar apa devine prea adâncă, la doar câțiva metri de mal. Reprezentanții ARDL i-au amendat pe mulți administratori de plajă cu sume de până la 600.000 de lei pentru că au mutat șezlongurile mai aproape de apă. Autoritățile precizează că turiștii nu ar trebui să plătească pentru șezlongurile care se află atât de aproape de apă. De cealalată parte, administratorii de plajă nu sunt de acord cu această decizie, iar unii se gândesc să-și închidă afacerile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: