Redactia.ro
Home » Monden » Prima postare din Blăgești a Vulpiței. Ce se întâmplă acum între soții Stegaru

Prima postare din Blăgești a Vulpiței. Ce se întâmplă acum între soții Stegaru

GALERIE FOTO (4) -vulpita si viorel

Vulpița și Viorel au devenit celebrii prin apariția în show-ul TV, Acces Direct. Acum puțin timp, moderatoarea emisiunii a făcut anunțul mult așteptat. Cei doi nu vor mai apărea în emisiune. Cuplul de la Blăgești nu poate sta departe de oamenii din echipa TV. Postarea ce i-a dat de gol.

În ce ipostază s-a fotografiat familia Stegaru

Zilele trecute, Veronica a postat o imagine cu fiica sa pe contul de Instagram. După opt luni petrecute departe de cea mica, Veronica s-a întors la Blăgești să îi fie alături fetei. În imagine cea mică, apare îmbrăcată într-o ie alba, cu părul prins. În fundal se poate observa o parte din corpul Veronicăi, semn că Viorel este cel care le-a surprins pe cele două. Fața copilului este acoperită de un emoticon, asemeni pozelor anterioare.

Fanii le-au simțit lipsa celor doi de pe micile ecrane, iar comentariile nu se mai opreau la imaginea cu cea mică. Mulți dintre cei care au lăsat comentarii îi întrabau când îi vor arăta fața celei mici. Mai mult, oamenii de pe pagina Vulpiței spun că le era dor e prezența lor și așteptau cu nerăbdare o nouă postare.

“Credeam ca nu mai postezi😳”
“Apucați.va de muncă și cresteti fetița. Fiți alături de ea. Are mare nevoie de voi ❤❤❤🌞”
“E bine că ai postat după atâtea zile…. să postezi mai des Veronica”
“Mie dor de voi la tv”, sunt câteva dintre reacțiile oamenilor.

Ce lăgătură mai are familia Stegaru cu echipa Acces direct. Nu au rupt legătura

După 8 luni petrecute în platoul emisiunii Acces Direct, soții din Blăgești au plecat în mod oficial. Vulpița și Viorel au apărut aproape zilnic pe micile ecrane și au strâns milioane de vizualizări pe platformele de socializare.

Captura de ecran a jurnalistului de la Acces

Radu Rotaru este reporterul de la Acces Direct care a petrecut cel mai mult timp cu cei doi. Chiar dacă nu mai apar pe micile ecrane, jurnalistul a postat o captură de ecran dintr-un apel video cu familia Stegaru. El a atașat pozei și descrierea “Duminica în familie”, semn că cei trei se înțeleg de minune și după încheierea filmărilor. Cuplul controversat pare mai apropia ca niciodată în imaginea publicată de Radu, se poate spune că întoarcerea la Blăgești a fost în avantajul tuturor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: