Redactia.ro
Home » TV » Vulpița și Viorel au revenit acasă. Ce au pățit cei doi

Vulpița și Viorel au revenit acasă. Ce au pățit cei doi

După ce au făcut ratignuri mari la Antena 1 cu emisiunea Acces Direct, soții Stegaru au renunțat la tot și au revenit la țară, la Blăgești. Mama lui Viorel, Ilinca, a venit la București și i-a convins pe cei doi să revină la Blăgești.

Mirela Vaida le-a anunțat plecarea de Acces Direct

Mirela Vaida a făcut anunțul că ei nu vor mai apărea la Acces Direct din cauza faptului că au plecat să aibă grijă de fetița lor, care suferă de dor. La întoarcerea acasă, Veronica nu a avut parte de o primire așa cum și-ar fi dorit.

O vecină a soților Stegaru a povestit că Vulpița nu a fost primită tocmai bine de socrii ei, mai ales după scenele alături de alt bărbat, care au circulat peste tot. Totuși, soacra ei i-a iertat pentru absența lor, mai ales că ar fi venit acasă cu un câștig semnificativ în urma apariției la TV și a melodiilor pe care le-au scos, alături de alți artiști cunoscuți.

„Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat. S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor.”, a completat vecina Vulpiței și a lui Viorel

Au făcut audiență timp de 8 luni

Plecarea celor doi soți din Blăgești de la Acces Direct a fost una fulgerătoare, de pe o zi pe alta.

Vulpița și Viorel Stegaru au părăsit emisiunea de la Antena 1 după mai bine de 8 luni în care au apărut aproape zilnic pe micul ecran, spre disperarea oamenilor care nu mai suportau să audă lucruri despre ei. Cu toate acestea, se pare că altul este adevărul din spatele celor întâmplate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: