Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel de la Acces Direct. Mirela Vaida a fost cea care a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel de la Acces Direct. Mirela Vaida a fost cea care a făcut anunțul

Vulpita si Viorel

Viorel și Vulpița nu vor mai fi văzuți la televizor. Anunțul a fost făcut chiar de Mirela Vaida, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Aceasta a anunțat, în mod oficial, încheierea serialului ai cărei protagoniști au fost Veronica și Viorel Stegaru.

Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel de la Acces Direct

Mirela Vaida, gaza emisiunii „Acess Direct”, în cadrul căreia Veronica, poreclită Vulpița, și soțul ei, Viorel, au apărut de mai multe ori, a anunțat că cei doi nu vor mai face parte din emisia postului de televiziune. Mai mult, cei doi au plecat deja acasă, în satul lor natal, Blăgești, județul Vaslui.

Așadar, după opt luni în care povestea celor doi a fost prezentată în cadrul emisiunii, este momentul ca serialul să se oprească. Mirela Vaida a explicat că fetiței celor doi îi era foarte dor de părinții ei, iar aceasta a fost cea mai bună decizie.

Anunțul oficial făcut de Antena 1 în privința Vulpiței și a lui Viorel Stegaru

„Astăzi, după aproape opt luni, pot spune oficial că s-a încheiat serialul Vulpița și Viorel. Se bucură și cameramanii, dar să mă întrebați pe mine de ce mă bucur… Mă bucur dintr-un mare punct de vedere: Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, asta îmi e meseria, dar și dumneavoastră v-a plăcut.

A venit doamna Ileana (mama Veronicăi Stegaru) și i-a luat pe amâdoi. A spus că copilul lor plânge de dorul părinților. Mă bucur că s-au întors acolo unde-i așteaptă copilul, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a spus Mirela Vaida, în timpul emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida a ținut să le facă și o urare celor doi soți, Veronica și Viorel Stegaru, care s-au întors acum acasă, în Vaslui.

“Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a mai spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: