Redactia.ro
Home » Știri » Prima prezentatoare de știri cu tatuaj facial. Imaginile sunt uluitoare

Prima prezentatoare de știri cu tatuaj facial. Imaginile sunt uluitoare

GALERIE FOTO (7) Prima prezentatoare de știri cu tatuaj facial

Prima prezentatoare de știri cu tatuaj facial. O prezentatoare de știri din Noua Zeelandă a intrat în istoria televiziunii devenind prima moderatoare cu un tatuaj facial Maori. Oriini Kaipara a devenit cunoscută în întreaga lume din cauza tatuajului pe care îl are pe barbă.

Prima prezentatoare de știri cu tatuaj facial. Imaginile sunt uluitoare

Prima prezentatoare de știri cu tatuaj facial. În vârstă de 37 de ani, Oriini Kaipara, o știristă din Noua Zeelandă a surprins întreaga lume. În urmă cu doi ani, prezentatoarea de știri a avut curajul să își facă un tatuaj pe față. Oriini este de origine maură, motiv pentru care a vrut să respecte cu sfințenie toate tradițiile, așa că și-a dorit să-și facă un tatuaj moko kauae. Tatuajul moko kauae se realizează pe bărbie și îl poartă cu mândrie femeile mauro. În 2019, Oriini Kaipara a devenit prima moderatoare de știri cu tatuaj facial de la o televiziune generalistă.

Deși au trecut doi ani de atunci, cariera de jurnalist a acesteia înflorește pe zi ce trece. Oriini prezintă principalele știri ale zilei pentru un post neozeelandez. Tatuajul prezentatoarei de știri este văzut de specialiști ca un semn al acceptării și toleranței în materie de cultură și diversitate. “Sunt perfect conștientă de faptul că sunt prima prezentatoare a știrilor de seară cu un astfel de tatuaj. Nu îmi iese asta niciodată din minte. Este un pas înainte pentru noi, mauri, dar și pentru oamenii de culoare”, a spus prezentatoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: