Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat vestea momentului! Ce a spus blondina despre împăcarea cu Gabi Bădălău

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat vestea momentului! Ce a spus blondina despre împăcarea cu Gabi Bădălău

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat vestea momentului în mediul public! Ce a spus blondina despre împăcarea cu Gabi Bădălău
Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat vestea momentului în mediul public! Iată ce a spus blondina despre împăcarea cu Gabi Bădălău!

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat vestea momentului

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să ofere o nouă șansă relației lor tumultuoase. Deși, acum doar două săptămâni, cei doi au ales să meargă pe căi separate, iată că au revenit la sentimente mai bune atunci când au constatat că nu pot trăi unul fără celălalt.

Dragostea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a fost mereu una presărată cu provocări. Relația lor a traversat înălțimi și adâncimi, dar până acum nu au reușit să pună punct definitiv acestui capitol. Se întorc mereu unul în brațele celuilalt, așa cum se întoarce marea la mal, cu o forță irezistibilă.

Surprinzător, de data aceasta împăcarea s-a produs mult mai rapid decât s-ar fi așteptat mulți. Dan Capatos a adus la cunoștința publicului informații obținute din surse de încredere în cadrul emisiunii Xtra Night Show, așa cum relatează spynews.ro.

Cu toate acestea, niciunul dintre protagoniști nu a confirmat încă oficial această veste. Bianca Drăgușanu a dat doar o singură declarație, subliniind că nu dorește să discute despre aspectele vieții sale personale în acest moment.

„Chiar nu vreau să discut viața mea, care mă privește doar pe mine”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech Știri.

Gabi Bădălău: „Au fost trei ani frumoși”

În legătură cu despărțirea de Bianca Drăgușanu , Gabi Bădălău explica că au împărțit trei ani frumoși împreună, în care au trăit experiențe variate, de la momente pline de dragoste și adrenalină până la clipe mai dificile, marcate și de gelozie:

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine…

O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat.

Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă”, a declarat Gabi Bădălau pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: