Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian cu Theo Rose! Ce a transmis fosta iubită a regizorului serialului „Clanul”

Prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian cu Theo Rose! Ce a transmis fosta iubită a regizorului serialului „Clanul”

Prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian cu Theo Rose! Ce a transmis fosta iubită a regizorului serialului „Clanul"

Iată prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian cu Theo Rose!

Prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian cu Theo Rose

Partenerul lui Theo Rose, Anghel Damian, a avut o relație extrem de lungă cu scenarista Lia Bugnar, iar colaborarea lor profesională este în continuare constantă. Lia Bugnar a făcut primele declarații în legătură cu venirea pe lume a lui Sasha Ioan, primul copil al regizorului serialului „Clanul” și al cântăreței. Lia Bugnar și-a exprimat bucuria pentru faptul că Anghel a devenit tată și a subliniat importanța protejării micuțului lor:

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași de-asupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!

Theo Rose a născut

În dimineața zilei de 14 iunie 2023, ei au devenit părinți unui băiețel. La vârsta de 25 de ani, cântăreața a născut primul său copil! Aceasta a fost surprinsă de presa din România în timp ce se îndrepta către clinica din București, în jurul orei 06:00 dimineața. Soțul ei, regizorul, scenaristul și actorul Anghel Damian a fost alături de ea în fiecare moment și nu a lăsat-o din vedere. Acesta a purtat bagajele pentru maternitate și a stat constant lângă Theo Rose, potrivit cancan.ro.

De asemenea, pe tot parcursul acestei perioade, Theo a ținut la curent fanii de pe rețelele sociale cu toate pregătirile pe care le-a făcut. La vârsta de 25 de ani, cântăreața aștepta cu nerăbdare și emoție ziua când va intra în clinică, pentru a-și aduce pe lume primul copil!

Aceasta a intrat în operație de cezariană în jurul orei 08:00. Aceasta își dorea să nască natural, însă cea mai optimă opțiune în cazul ei a fost cezariana.

„E aici. Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a scris vedeta pe Instagram. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: