Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacţie a lui Bodo de la Proconsul, după ce Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei, a murit la 42 ani

Prima reacţie a lui Bodo de la Proconsul, după ce Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei, a murit la 42 ani

Fostul toboșar a trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski, a murit. Avea 42 de ani. Vestea tristă a fost dată chiar de membrii trupei, pe pagina de Facebook. Artistul era internat în spital cu septicemie.

Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat de trupă pe Facebook.

Cum a reacţionat Bodo?

Îmi e greu să dau declarații acum. Vă dați seama că este un moment foarte greu pentru mine și pentru noi toți. Noi am făcut tot ce ne-a stat în putere să îl salvăm, dar nu s-a putut. Am făcut tot ce se poate, dar din păcate, Răzvan ne-a părăsit.

Și noi și familia am aflat că are septicemie duminică. Atunci s-a aflat de problema asta. Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Nu știu când va avea loc înmormântarea.

Cel mai probabil săptămâna viitoare, dar acestea sunt detalii pe care le va stabili familia lui Răzvan. Este un moment foarte dificil și dureros pentru noi.

Mai mult de atât nu pot să spun în acest momente”, a spus Bodo de la Proconsul, pentru fanatik.ro.

Era internat cu septicemie

Răzvan Gorcinski era internat în spital cu septicemie. Florența Marin, o apropiată a artistului, a transmis pe Facebook că Răzvan era în stare gravă din cauza unei septicemii.

„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui.

În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul său plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat.

A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, a scris, joi, Florența Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: