Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacție a lui Gică Hagi după ce România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024

Prima reacție a lui Gică Hagi după ce România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024

Gică și Ianis Hagi

România s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, terminând pe primul loc în grupa E. Performanța echipei a fost apreciată de întreaga națiune, iar Gică Hagi, cunoscut drept „Regele” fotbalului românesc, a avut o reacție plină de entuziasm și încredere.

„Tricolorii” au reușit să obțină primul loc în grupa E după un meci decisiv împotriva Slovaciei, încheiat cu scorul de 1-1. România a acumulat patru puncte, profitând și de remiza dintre Belgia și Ucraina. Această performanță a asigurat echipei noastre un loc în optimile de finală, aducând speranțe mari pentru viitoarele meciuri.

Gică Hagi, „De acum, e posibil orice!”

 Hagi a subliniat importanța sprijinului din partea publicului și a staff-ului echipei, exprimându-și speranța că România va trece de optimile de finală.  Gică Hagi, fostul mare fotbalist și actual antrenor, a comentat victoria echipei naționale cu un optimism debordant:

“Echipa a câştigat, s-a calificat. A jucat bine. Apoi, fiecare s-a remarcat în felul lui. Este o încredere mare, de acum încolo este posibil orice. Au încredere în ei. N-am spus că ajungem 100% în semifinale.

Vom vedea. Prima dată avem optimile, împreună cu publicul cu staff-ul, cu cei care lucrează acolo, sperăm să trecem. Suntem cu toţii acolo, toate cluburile din România, toţi suntem importanţi.Ăsta e obiectivul, să aducem jucători la naţională. Nu există echipe slabe, sunt foarte bune. Important este să credem că putem să câştigăm”, a spus Hagi la Pro TV.

Ianis Hagi, decisiv în meciul cu Slovacia

Fiul lui Gică Hagi, Ianis Hagi, a avut un rol crucial în meciul împotriva Slovaciei. În minutul 37, Ianis a obținut un penalty, transformat apoi de Răzvan Marin, egalând scorul la 1-1. Performanța sa a fost esențială pentru echipă și a demonstrat încă o dată talentul său remarcabil.

La finalul meciului, Ianis Hagi a vorbit despre importanța acestei realizări și despre obiectivele echipei naționale pentru turneul final. Ianis Hagi a promis că echipa va da totul pentru a continua parcursul la Euro 2024.

„Ne-am îndeplinit primul obiectiv, toată lumea aștepta să mergem mai departe. Voiam să scoatem lumea în stradă, să îi facem mândri de noi. Obiectivul e să terminăm acest turneu final cât mai târziu.

Nu avem frică de nimeni. Suntem și , știm că suntem la primul nostru turneu final ca echipă. Avem o echipă formată din oameni cu experiență și oameni tineri care au entuziasm și calitate. Calitatea a făcut diferența.

Noi suntem învingători. Nu jucăm la egal, încercăm mereu să jucăm la victorie. Am ridicat ștafeta, o să fie mai greu să o menținem, dar vom da totul pentru națională și vom muri pentru acest tricou, asta pot să promit”, a spus Ianis Hagi la Pro TV.

Calificarea în optimile de finală reprezintă un moment de mândrie pentru România. Echipa a demonstrat nu doar abilități tehnice remarcabile, ci și o determinare de neclintit. Acest succes este rezultatul unei munci asidue și al unei mentalități de învingători, cultivate atât de jucători, cât și de staff-ul tehnic.

Victoria României în grupa E de la Euro 2024 și calificarea în optimile de finală reprezintă un moment important în istoria fotbalului românesc. Reacțiile pozitive ale lui Gică Hagi și Ianis Hagi reflectă încrederea și speranța în potențialul echipei naționale. Cu suportul fanilor și o mentalitate de învingători, România are toate șansele să continue să surprindă și să obțină rezultate remarcabile în acest turneu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: