Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman

Prima reacție a lui Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman

Ieri, Oana Roman i-a luat pe toți prin surprindere cu anunțul divorțului său. Vedeta TV a mărturisit, într-o postare amplă pe rețelele de socializare, că mariajul ei nu mai funcționează, așa că ea și soțul ei au decis să pună punct. Surpriză, însă! Mesajul lui Marius Elisei, postat cu câteva zile înainte, trădează o altă fațetă a acestei separări. Iată ce a avut acesta de transmis soției sale!

Prima reacție a lui Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman

Deși Oana Roman a încercat să îmbrace elegant anunțul divorțului, mesajul ulterior al lui Marius Elisei trădează adevărata natură a separări lor. Dacă vedeta TV a mizat pe motivul clasic ”nu mai funcționează”, soțul ei pare să aibă o altă părere despre destrămarea mariajului lor. El a postat, cu doar câteva zile înainte de anunț, o piesă ale cărei versuri sunt mai mult decât sugestive.

El postase pe pagina lui de Facebook piesa lui Tudor Chirilă, „Perfect pentru tine”, în care este vorba despre un bărbat sătul de relația și iubita sa, care dorește să fie lăsat în pace. Văzând această postare, mulți sunt de părere că mesajul îi este adresat Oanei Roman, cu care nu mai avea „liniște” de la mai mult timp.

Oana Roman a fost cea care a anunțat separarea pe rețelele de socializare

În aproape 7 ani de relaţie am trăit împreună cu Marius, momente absolut minunate şi fericirea adevărate, dar am avut şi momente foarte grele, în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile. Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră şi deşi am încercat, şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai functionează ca şi cuplu” a scris Oana Roman, pe Facebook.

Cu doar o zi înainte de anunțul divorțului, Oana Roman fusese prezentă alături de fiica sa la o petrecere organizată de revista OK!. Acolo, vedeta TV nu trădase nicio urmă de supărare. Jovială cum o știm, ea s-a pozat la cornnerele evenimentului și a vorbit în fața camerelor despre relația cu micuța sa.

Citește și Anunț șocant înainte de Sărbători! Oana Roman divorțează

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini