Redactia.ro
Home » Monden » Prima soție a lui Nicolae Guță duce lupta supremă! Sorina se zbate între viață și moarte. Tzancă Uraganu le cere ajutor urmăritorilor 

Prima soție a lui Nicolae Guță duce lupta supremă! Sorina se zbate între viață și moarte. Tzancă Uraganu le cere ajutor urmăritorilor 

GALERIE FOTO (2)

Fosta parteneră de viață a manelistului Nicolae Gută are nevoie urgent de ajutorul oamenilor. Sorina are nevoie urgent să efectueze un transplant de rinichi, într-o clinică din Turcia. Tzancă Uraganu face apel urmăritorilor săi pentru a-i salva viața Sorinei. 

Prima soție a îndrăgitului manelist Nicolae Guță duce lupta supremă, între viață și moarte. Aceasta are nevoie urgentă de un transplant de rinichi. Sorina a dispărut de pe micile ecrane în ultimii ani, dar acum s-a viralizat cazul său grav. Din păcate are probleme grave de sănătate. Tzancă Uraganu a făcut un anunț de disperare prin care le cere ajutor urmăritorilor săi pentru a-i salva viața Sorinei. 

Sorina are nevoie urgentă de un transplant de rinichi

Atât pe Nicolae Guță cât și pe Sorina îi cunosc aproape toți românii. Manelistul a fost căsătorit cu Sorina, aceasta fiind prima sa parteneră de viață, însă povestea lor de dragoste nu a durat mult. Sorina este recunoscută pentru melodiile sale, dar și pentru mariajul alături de manelist. Vestea faptului că Sorina are probleme de sănătate a venit ca un șoc. Aceasta se zbate între viață și moarte. 

Mesajul de disperare a lui Tzancă Uraganu

Pe pagina personală de Facebook, Tzancă Uraganu a făcut o postare, despre Sorina, care a tulburat toți internauții. 

Manelistul s-a adresat în primul rând lăutarilor. Potrivit informațiilor postate de manelist, Sorina are nevoie de ajutorul celor care vor să contribuie. Operația se va face în Turcia.

Tzancă Uraganu le cere ajutor urmăritorilor 

„Fac un anunț în primul rând către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia. Fiecare, care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live!”, a fost anunțul făcut de Tzancă Uraganu, pe pagina lui de Facebook.

Oamenii deja s-au mobilizat și au început să distribuie masiv postarea printre care și artistul Costel Biju. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: