Redactia.ro
Home » Știri » Primăria Sector 5, decizie radicală la început de an: „Persoanele care înregistrează debite restante la bugetul local…”

Primăria Sector 5, decizie radicală la început de an: „Persoanele care înregistrează debite restante la bugetul local…”

Primăria Sector 5, decizie radicală la început de an

Primăria Sector 5 a luat o decizie radicală, la început de an, care îi vizează pe cei care au datorii la bugetul local. Iată detaliile!

Primăria Sector 5, decizie radicală la început de an

Primăria Sector 5 a anunțat în mediul online că toți locuitorii sectorului 5 al Capitalei care nu și-au achitat datoriile la bugetul local vor avea de suferit. Astfel, primăria a decis să rezilieze contractul de închiriere a locului de parcare pentru toți cei care au restanțe:
„Anunț important pentru locuitorii Sectorului 5!
Până pe data de 15 ianuarie 2023 activitatea cu publicul a Serviciului Parcaje Auto de Reședință este suspendată.
Asta înseamnă că, cererile pentru închirierea unui loc de parcare de reședință pot fi depuse începând cu data de 16 ianuarie 2023, pe platforma parcari.sector5.ro.
Persoanele care înregistrează debite restante la bugetul local pe anul precedent vor avea contractul de închiriere a locului de parcare reziliat.
Persoanele care nu au restanțe, beneficiază de prelungirea automată a contractului de parcare și pot achita contravaloarea contractului închiriere a locului de parcare până la data de 31 martie 2023”, a anunțat Primăria Sector 5 pe Facebook.

Internauții nu par deranjați de decizia Primăriei Sector 5

Locuitorii sectorului 5 al Capitalei au reacționat la postarea din mediul online, însă fără a judeca decizia Primăriei Sector 5. Mulți dintre ei cer indicații exacte pentru a-și plăti datoriile, iar alții sunt interesați cum își pot achiziționa un loc de parcare.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: