Redactia.ro
Home » Știri » Primarul care și-a umilit fiica la Sângeorz Băi a câștigat un nou mandat: „I-am ciuruit”. Bărbatul este cercetat penal

Primarul care și-a umilit fiica la Sângeorz Băi a câștigat un nou mandat: „I-am ciuruit”. Bărbatul este cercetat penal

Primarul care și-a umilit fiica la Sângeorz Băi

Traian Ogâgău, primarul localității Sângeorz-Băi, a câștigat încă un mandat. Acesta este cercetat penal după ce și-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, dezbrăcată, în genunchi.

Primarul care și-a umilit fiica la Sângeorz Băi a câștigat un nou mandat: „I-am ciuruit”. Bărbatul este cercetat penal

Primarul localității Sângeroz-Băi, Traian Ogâgău a câștigat un nou mandat. Acesta a postat pe Facebook un clip video în care apare alături de susținătorii săi, fericit că a câștigat alegerile locale. „AM CÂȘTIGAT ÎMPREUNĂ dragii mei sângeorzeni. Dumnezeu lucrează prin oameni într-adevăr!!! Vă mulțumesc pentru implicare și susținere tuturor. Continuăm împreună munca pentru ca orașul nostru să prospere așa cum visăm noi sângeorzenii. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Sper că de azi înainte, să fim lăsați în pace și liniște să ne facem treaba pentru că știm foarte bine cum trebuie făcută, a spus edilul pe Facebook.

Traian Ogâgău este cercetat penal după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care acesta își filma fiica, în vârstă de 14 ani, dezbrăcată, în timp ce o pedepsea pentru că nu a fost cuminte.

Fiica acestuia și-a pus fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile sus și cu fața la perete în timp ce repeta că nu va mai face obrăznicii. La scurt timp, internauții au reacționat dur la adresa edilului. În apărarea sa, primarul localității Sângeorz-Bârz a declarat că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copii.

Publicată de Traian Ogâgău pe Duminică, 27 septembrie 2020

Filmarea în care apare fiica, o „campanie murdară”

După ce imaginile cu fiica sa au devenit virale în mediul online, edilul a acuzat că este o campanie murdară din partea PSD. Fiica sa a primit consiliere psihologică, iar specialiștii serviciilor publice de asistență socială au demarat o anchetă detalită în cazul fetiței și a celor doi băieți pe care edilul îi are.

Delia Claudia Rus, directoarea Dircției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița Năsăud, a declarat că dosarul va fi înaintat Poliției, care va decide dacă tatăl va fi considerat vinovat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: