Redactia.ro
Home » Știri » Primarul din Botoșani, reclamat la DNA de soțul amantei. „Am încercat să discutăm ca între bărbați, dar mi-a dat block”. Edilul pus sub control judiciar

Primarul din Botoșani, reclamat la DNA de soțul amantei. „Am încercat să discutăm ca între bărbați, dar mi-a dat block”. Edilul pus sub control judiciar

Primarul din Botoșani, care și-a suspendat membru al PSD în urma punerii sale sub control judiciar, este suspectat că ar fi încercat să faciliteze angajarea amantei sale de la acea vreme, care lucra la o bancă, la Direcția de Taxe și Impozite în cursul anului 2021.

Denunțul a fost formulat de către soțul care se simțea înșelat, într-o perioadă în care soția sa depusese deja o cerere de divorț în decembrie anul trecut. Această dezvăluire a fost făcută de către bărbat într-un interviu acordat corespondentului postului Antena 3 CNN.

El susține că primarul Andrei și soția sa au avut o relație de la începutul verii anului 2021 și că în virtutea acestei relații extraconjugale, femeia sa ar fi obținut în avans răspunsurile corecte la un examen pe care urma să-l susțină în luna septembrie.

Detalii picante din relația extraconjugală a primarului

Soțul femeii, care pretinde că primarul Cosmin Andrei ar fi încercat să o angajeze, a declarat: „Știam despre relația lor încă din august 2022!” El adaugă: „Încercând să se angajeze la instituții publice, ea nu a reușit să obțină un post. Niciun concurs nu a avut succes. Am participat și eu la un astfel de concurs, și pot spune sincer că am obținut o notă foarte mare, 9,80, dar totuși nu am reușit să fiu angajat. Nu exista nicio intervenție din partea nimanui pentru mine. Era un proces corect.”

Cu toate acestea, el susține că soția sa a avut parte de un tratament preferențial, beneficiind de subiectele examenului în avans. El afirmă: „La ea (soția, n.r.) a fost totul aranjat cu anticipație. A primit subiectele în avans. Cred că avea vreo trei pagini de hârtie cu anumite pasaje subliniate și evidențiate cu galben, care coincid exact cu ceea ce urma să fie la examen.”

Amanta primarului a cerut divorțul

Soția a inițiat o cerere de divorț în luna decembrie. În ciuda acestui fapt, ei doi rămân oficial căsătoriți. La început, ea nu a recunoscut relația cu primarul, iar soțul său a preferat să nu afle mai multe despre situație. Cu toate acestea, acest lucru era cunoscut în oraș. El a încercat să aibă o discuție cu primarul Cosmin Andrei, pentru a rezolva situația în mod civilizat ca doi bărbați, dar soția lui l-a amenințat cu divorțul, astfel încât nu a avut această ocazie.

El a încercat să-i trimită un mesaj primarului, dar acesta l-a blocat imediat. De atunci, (soția și primarul, n.r.) nu mai sunt împreună din luna mai. Cu toate acestea, ei mai păstrează contact telefonic, dar relația lor a încetat în mai-iunie. Ea este acum implicată cu altcineva.

Cu privire la angajarea sa în instituție publică, ea a fost angajată când relația lor era la început, în luna iunie 2021, în timp ce concursul a avut loc în septembrie. Acesta este motivul pentru care bărbatul consideră că relația lor a început într-un stadiu incipient, iar astfel de favoruri ar fi fost oferite în mod intenționat în timpul relației lor.

În concluzie, soțul înșelat susține că soția sa și primarul au avut o relație încă din vara anului 2021, iar această relație a jucat un rol semnificativ în obținerea răspunsurilor corecte la examenul pe care femeia sa urma să-l susțină. El afirmă că a cunoscut despre relația lor din 2022 și a încercat să discute cu primarul pentru a rezolva situația, dar fără succes.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini