Redactia.ro
Home » Știri » Primă de 1.300 de lei în luna decembrie. Cine sunt norocoșii care vor beneficia de ea

Primă de 1.300 de lei în luna decembrie. Cine sunt norocoșii care vor beneficia de ea

prima de craciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar mulți dintre angajatori iau în calcul să ofere angajaților prime sau mici atenții. Oamenii care lucrează la Complexul Energetic Oltenia par să fie foarte norocoși pentru că Moș Nicolae și Moș Crăciun este darnic în ceea ce-i privește. Iată ce bonusuri vor primi!

Angajații Complexului Energetic Oltenia primesc prime consistente

Primele pe care le vor primi angajații Complexului Energetic Oltenia sunt unele la care mulți angajați nu ar putea decât să viseze. Ei vor încasa câte 200 de lei pentru fiecare copil aflat în întreținere. Până la finalul anului, ei vor primi și 1.300 de lei, prima de Crăciun. În plus, administrația a notificat sindicatele din Complexul Energetic Oltenia că, în data de 15 decembrie, va fi virată în conturile angajaților lichidarea salariului.

În plus, pe data de 20 decembrie, va fi acordată prima tranșă din economia la fondul de salarii. Aceasta are o valoare de 1.000 de lei net, dintr-un total de 1.512 lei net. Diferența de 512 lei va fi acordată la începutul anului 2023. Ținând cont că la Complexul Energetic Oltenia sunt angajați 11.000 de oameni, eforturile conducerii pentru acordarea acestor prime sunt unele considerabile.

7 din 10 companii oferă prime de Crăciun angajaților

Conform unui sondaj recent, 7 din 10 companii acordă prime de Crăciun angajaților, fie sub formă financiară, fie sub forma unor pachete care conțin diferite produse. Românii preferă recompensele financiare, conform aceluiași sondaj. Unele companii ofere vouchere și tichete cadou, zile libere suplimentare, tichete de vacanță sau organizează diferite tombole cu premii.

Aproape o treime dintre angajatori susțin că valoarea pachetului de sărbători va fi de peste 1.000 de lei. Totodată, 25% au alocat, în acest scop, între 400 şi 600 de lei, 14,3% între 200 şi 400 de lei, 7,1% între 600 şi 800 de lei, iar 3,6% între 800 şi 1.000 de lei. Există și angajatori care nu vor oferi prime, în timp ce un procent de peste 20 la sută încă se gândesc dacă vor oferi un supliment finaciar lucrătorilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini