Redactia.ro
Home » Monden » Primele cuvinte pe care le-a rostit Dana Roba, după ce s-a trezit din comă. În ce stare se află după operația pe creier: „Este ținută sub somnifere și calmante”

Primele cuvinte pe care le-a rostit Dana Roba, după ce s-a trezit din comă. În ce stare se află după operația pe creier: „Este ținută sub somnifere și calmante”

Dana Roba, vedeta grav rănită în urma atacului soțului ei, s-a trezit din comă. Iată care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă!

Dana Roba s-a trezit din comă

Agresiunea violentă la care a fost supusă Dana Roba a șocat pe toată lumea. Motivat de gelozie, soțul său a folosit un ciocan pentru a o lovi de mai multe ori, provocându-i leziuni grave care i-au pus viața în pericol.

Echipa medicală de la spital a intervenit imediat și a dus-o pe Dana Roba în sala de operații. Operația pe creier a fost complexă și a durat nouă ore, însă starea ei rămâne gravă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de recuperare completă ale vedetei și spun că doar un miracol ar putea să o ajute să-și revină complet după acest atac devastator.

Cu toate acestea, există semne încurajatoare în evoluția Danei Roba. Un apropiat a dezvăluit că aceasta s-a trezit din coma indusă și este conștientă de ceea ce se întâmplă în jurul ei. Cu toate acestea, ea este încă sedată pentru a evita orice emoție puternică care ar putea afecta starea ei de sănătate.

Este un drum lung și dificil în fața Danei Roba, iar toți cei din jurul ei îi oferă sprijin și încurajare în lupta ei pentru vindecare:

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”, au declarat apropiații vedetei, potrivit Cancan.

Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă

Primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă, au fost dezvăluite de apropiații ei:„De ce s-a întâmplat asta?”

„A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat „De ce s-a întâmplat asta?”. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică”

Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva.

Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”, au spus apropiații, conform sursei citate.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: