Redactia.ro
Home » Știri » Primele cuvinte rostite de băiețelul de 3 ani aruncat pe geam de mama lui, după ce a ieşit din comă

Primele cuvinte rostite de băiețelul de 3 ani aruncat pe geam de mama lui, după ce a ieşit din comă

Diagnostic greșit la Spitalul din Aiud: Copil de 1 an și 7 luni cu fractură de claviculă trimis acasă. Părinții sunt revoltați 

Gabriel, băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam, în Botoșani, a ieşit din comă. Chiar dacă, la un moment dat, părea că doar o minune îl mai poate face bine pe acest copi, iată că minunea s-a produs.

Copilaşul şi-a revenit, iar acum vorbeşte.

A întrebat de „tată”

Săptămâna trecută, băieţelul a fost detubat chiar de ziua lui de naştere, iar acum se simte din ce în ce mai bine. Tatăl lui îl iubeşte şi spune că va face tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi o viaţă normală.

„A zis «papa» și «tata». Nu mă așteptam, am fost la el, am stat internat cu el câteva zile și a început așa dintr-odată să vorbească, să spună câteva cuvinte”, a povestit tatăl micuțului.

Se pare că acest copilaş de 3 ani va fi îngrijit de tată, dar, momentan, va mai rămâne sub observația medicilor. El va fi transferat către Centrul de recuperare neuromotorie din București.

„Este o bucurie pentru noi că trăim acest moment în care acest copil începe recuperarea. Va fi transferat către centrul de recuperare neuromotorie din București. Sperăm să aibă o evoluție favorabilă”, a spus Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași.

Mama copilului, în arest preventiv

Mama copilului rămâne în arest preventiv, deoarece anchetatorii au conchis că avea discernământ în momentul producerii tragediei.

Înainte de a recurge la acest gest, femeia ar fi trimis un mesaj soţului ei în care i-ar fi spus că îi pare rău pentru copii pentru că ei nu au nicio vină.

Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă.

Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe pipet….că niciodată nu ţi-au ajuns….regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină.

Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră”, a scris femeia.

Criminaliştii cred că gestul femeii „este faptă de răzbunare”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: