Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Constantin Zamfirescu după operație: ”Era o tumoră malignă”

Primele declarații ale lui Constantin Zamfirescu după operație: ”Era o tumoră malignă”

Primele declarații ale lui Constantin Zamfirescu după operație

Constantin Zamfirescu a făcut primele declarații după intervenția chirugicală pe care a suferit-o în urmă cu o săptămână. Artistul a avut o formațiune suspectă pe rinichi și a avut nevoie urgentă de operație. 

Primele declarații ale lui Constantin Zamfirescu după operație

În urmă cu o săptămâna, actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru personajul ”Gogoașă” din Trăzniți din NATO, a suferit o intervenție chirugicală în zona rinichilor. Potrivit cancan.ro, acesta a vorbit pe larg despre operație și despre starea de sănătate actuală. ”În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept. S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat”, a povestit Constantin Zamfirescu.

Constantin Zamfirescu este acum în afara oricărui pericol și se află acasă, în recuperare. Acesta le-a transmis fanilor săi că această boală nu dă niciun semn, iar rezultatele ei pot fi grave. ”Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și are se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare”, a povestit Constantin Zamfirescu.

Înainte de operație, actorul a cerut ajutorul fanilor

Imediat cum a aflat diagnosticul medicilor, Constantin Zamfirescu a făcut un apel disperat către fanii lui. Artistul urma să fie băgat în sala de operație, iar doctorii iau spus că are nevoie de sânge, pentru că-l așteaptă o intervenție dificilă. ”Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar”a fost mesajul postat de Gogoasă pe Faceboook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: