Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Mihai Mitoșeru după ce mama sa Camelia a făcut un atac cerebral

Primele declarații ale lui Mihai Mitoșeru după ce mama sa Camelia a făcut un atac cerebral

Camelia Mitoseru internata de urgenta

Camelia Mitoșeru se află în stare gravă la spital! Mama lui Mihai Mitoșeru a suferit un atac cerbral. Actrița a fost transportată la Spitalul Floreasca din București. Totul s-a întâmplat în seara de 8 noiembrie, în jurul orei 19.00. Apropiații Cameliei Mitoșeru s-au panicat atunci când mama lui Mihai Mitoșeru nu a mai răspuns la telefon.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre starea de sănătate a mamei lui

Mihai Mitoșeru este profund afectat de ultima problemă de sănătate a mamei sale. Acesta a declarat că el a fost cel care a descoperit că mama sa a făcut atac cerebral. Mihai Mitoșeru a spus că totul s-a petrecut chiar de ziua sa de nume și că a vorbit cu Camelia la ora 6 când au râs chiar pe seama unor lucruri. La ora 9, Mihai Mitoșeru a sunat-o din nou pe mama sa și de această dată fără răspuns.

”S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n. red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat.”,  a declarat Mihai Mitoșeru pentru fanatik.ro.

Mihai Mitoșeru a mai spus că el a mers imediat la ea, a găsit-o inconștientă în casă. Camelia Mitoșeru putea sta în șezut, dar nu putea deloc să vorbească, drept pentru care fiul ei a transportat-o de urgență la spital.

”Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.”,  a mai spus Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru se roagă ca mama sa să își revină cât mai repede

Mihai Mitoșeru este foarte speriat și speră ca mama sa să treacă cu bine și peste acest episod. În decursul ultimului an, Camelia Mitoșeru a mai trecut printr-o cumpănă și anume o operație pe creier destul de grea. Actrița își revenise încet, încet, iar acum sperăm să facă același lucru.

”Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină.”, a mai adăugat Mihai Mitoșeru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: