Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale Ramonei Lăzuran, după anunțul divorțului. Ce a spus vedeta

Primele declarații ale Ramonei Lăzuran, după anunțul divorțului. Ce a spus vedeta

Un nou divorț în showbizul românesc. Ramona Lăzuran a anunțat că va divorța de soțul său, Cristi Voicu. Vedeta susține că despărțirea dintre ei era inevitabilă. 

 

Primele declarații ale Ramonei Lăzurean

O altă despărțire a luat showbizul prin surprindere. Fostul iepuraș playboy, Ramona Lăzuran, a anunțat că se va despărți de soțul său, Cristi Vociu, după nouă ani de relație. Cei doi au împreună și o fetiță, Maya.

Frumoasa brunetă a vorbit pentru Spynews.ro despre decizia de a pune capăt relației cu tatăl fiicei ei, Cristi Voicu, un celebru impresar de fotbal. Ramona Lăzuran susține că decizia de a divorța a fost luată de comun acord.

Am luat de comun acord … hotărârea să ne despărțim. Din păcate, lucrurile care ne separă au depășit lucrurile care ne unesc, astfel ca despărțirea nu a mai putut fi evitată”, a declarat bruneta, pentu Spynews.ro

Deși frumoasa brunetă și impresarul trăiau o frumoasă poveste de dragoste, vestea despărțirii a fost una surprinzătoare. Ramona Lăzuran a declarat că decizia despărțirii a fost una matură și înțeleaptă.

„Cred că am ales o soluție matură și chibzuită. Fiecare ne vom vedea de propriul drum, dar vom avea împreună grijă de fetița noastră, Maia. Pentru mine, …va fi întotdeauna tatăl Maiei, pentru care am tot respectul și admirația”, a mai spus Ramona.

Ramona Lăzuran și Cristi Voicu s-au îndrăgostit iremediabil și imediat. Vedeta a rămas însărcinată foarte repede și a adus pe lume o fetiță în luna septembrie a anului 2011. Bruneta declara, în trecut, că soțul a cerut-o în căsătorie cu un inel ce valora nu mai puțin de 10.000 de euro.

Finul lui Laurențiu Reghecampf și celebrul model, Ramona Lăzuran, au decis să pună capăt relației lor. „Am luat de comun acord … hotărârea să ne despărțim. Din păcate, lucrurile care ne separă au depășit lucrurile care ne unesc, astfel ca despărțirea nu a mai putut fi evitată”, a fost declarația Ramonei.

 

Ramona Lăzuran, discuții aprinse cu soacra

Fostul model a trecut prin clipe dificile în anul 2012, atunci când a fost martora unor scene șocante. Vedeta a fost surprinsă alături de soția sa când pleca în toiul nopții, din cauza unor discuții aprinse cu soacra.

„Nu m-am certat cu iubitul atât de grav încât să mă mut de acasă niciodată. Acum aș fi ipocrită să spun că nu m-am certat niciodată cu partenerul de viață. (…) Din prea multă dragoste și afectivitate față de copilul meu nu am avut puterea să-mi angajez o bonă. Din păcate s-a ajuns în situația în care să nu am cu cine să-mi las copilul, deși locuiesc cu membri ai familiei în casă”, a spus Ramona Lăzuran în 2012, în cadrul unei emisiuni TV.

În aceeași perioadă, fostul iepuraș Playboy a comentat și zvonurile care au apărut în presă, conform cărora Maya, fiica ei, nu ar fi copilul viitorului ei soț, adică impresarul Cristi Voicu.

„Sunt niște minciuni ordinare! Maya este un copil făcut din foarte multă dragoste, iar impedimentul căsătoriei noastre a fost Maya, pentru că eu am rămas însărcinată la două luni de când l-am cunoscut pe iubitul meu. Nu știu ce a fost din partea lui, un șantaj, o șmecherie, dar din partea lui Dumnezeu a fost o bucurie, chiar dacă nu mi-am dorit în acel moment un copil’, a declarat, atunci, Ramona Lăzuran.

Vedeta a susținut că a fost mințită de iubitul ei la începutul reației și i-a spus că nu pot face copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: