Redactia.ro
Home » Monden » Primele fotografii cu Cătălin Scărlătescu și iubita sa. Cine e Doina Teodoru

Primele fotografii cu Cătălin Scărlătescu și iubita sa. Cine e Doina Teodoru

GALERIE FOTO (2) Cătălin Scărlătescu, prima declarație despre relația cu Doina Teodoru.

De câteva luni se tot vorbește despre iubita lui Cătălin Scărlătescu (49 de ani), însă nimeni nu-i dezvăluise intimitate. Și chiar dacă cei din cercul apropiaților știau despre cine e vorba, public s-a aflat de-abia acum. Un paparazzo vigilent a surprins primele fotografii cu celebrul bucătar și iubita sa. Iată, așadar, cine e Doina Teodoru și de când formează cei doi un cuplu.

Primele fotografii cu Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și-a găsit în sfârșit jumătatea. Sau cel puțin așa pare din primele fotografii surprinse cu el și iubita sa. Sorbindu-se din priviri, sărutându-se și discutând complice, retrași într-un colț, bucătarul și partenera lui au petrecut câteva momente bune, în urmă cu câteva seri, într-un restaurant din Capitală. Marea a fost surpriza să descoperim că cea care îl însoțea la masă nu era alta decât Doina Teodoru, pe care o știm din cadrul emisiunii iUmor și nu numai.

Catalin Scarlatescu, Doina Teodoru
Catalin Scarlatescu, luând masa cu noua lui iubita, Doina Teodoru

Aparent, cei doi formează un cuplu de patru luni, însă relația lor este destul de închegată. Cei doi au plecat în urmă cu câteva zile într-o vacanță romantică în Thailanda, unde vor putea să-și sudeze relația și mai bine. Momentan, celebrul bucătar nu a vrut să vorbească despre noua relație, dorindu-și, probabil, ca totul să rămână știut doar de ei.

Cine e Doina Teodoru

Tânăra în cauză nu este străină de lumina reflectoarelor. Ea este de profesie actriță și a intrat în atenția presei odată cu participarea și câștigarea unui sezon al show-ului iUmor. La acea vreme, Doina Teodoru a avut o prestație uluitoare și a cucerit atât juriul emisiunii, cât și publicul telespectator.

Doina are 31 de ani, este din Galați, dar s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani în București. De atunci, își exercită cu drag profesia de actriță, fiind repartizată atât în piese de teatru, cât și-n diverse momente umoristice televizate. Făcându-se remarcată la iUmor, Mihai Bendeac i-a oferit un rol în serialul „Băieți de oraș”, pe care acesta îl produce.

sursă foto: EVZ/Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: