Redactia.ro
Home » Monden » Primele fotografii cu femeia care a înlocuit-o pe Ilinca Vandici. Andrei Neacșu a fost surprins cu ea la plajă

Primele fotografii cu femeia care a înlocuit-o pe Ilinca Vandici. Andrei Neacșu a fost surprins cu ea la plajă

GALERIE FOTO (8)

Au apărut deja primele imagini cu femeia care i-a luat locul Ilincăi Vandici în patul și în sufletul lui Andrei Neacșu. Cei doi nu s-au mai ferit și au fost fotografiați în toată splendoarea pe o plajă din Mamaia. Iată cum arată cea pentru care a fost părăsită prezentatoarea de la Kanal D.

În urmă cu aproximativ două luni se vehicula faptul că Ilinca Vandici și soțul său trec printr-o despărțire. Deși inițial niciunul dintre ei nu au vrut să discute pe tema acestui subiect, în cele din urmă a ieșit la iveală că Andrei Neacșu nici nu mai dormea acasă de ceva vreme.

Cum arată femeia care a înlocuit-o pe Ilinca Vandici

Se pare că cea care l-a cucerit pe Andrei Neacșu seamănă izbitor de mult cu fosta soție din prima căsătorie. Aceasta are o construcție atletică, este brunetă și a trecut de ceva vreme pe la medicul estetician. Momentan nu se cunoaște numele femeii, dar prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” nu a părut să țină cont de asta în momentul în care a văzut imaginile.

Cei doi au luat decizia de a merge pe litoralul românesc pentru câteva zile pentru a se putea relaxa, fără să știe că vor fi fotografiați de toți cei din jur. Astfel, s-a putut vedea cu ochiul liber faptul că între cei doi amorezi este mai mult decât o simplă prietenie, așa cum își doreau să afișeze inițial.

Ilinca Vandici a anunțat divorțul

În momentul în care a descoperit că fostul său partener a fost văzut la plajă cu o altă femeie, Ilinca Vandici a luat decizia de a oferi o explicație. Astfel, vedeta de la Kanal D a recunoscut cu sinceritate că divorțul dintre ea și Andrei a fost pronunțat deja. Se pare că cei doi au ales să se înțeleagă de dragul copilului pe care îl au împreună, motiv pentru care au divorțat, cel mai probabil, la un notar.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple”, a precizat Ilinca Vandici, pentru wowbiz.ro.

Vă reamintim faptul că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit și și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu în 1016. De atunci, cei doi au trecut prin tot felul de încercări, dar au reușit să rămână împreună până în acest moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: