Redactia.ro
Home » Homepage » Primele imagini cu bebelușul lui Reghecampf. A postat ecografia, Anamaria Prodan a reacționat imediat

Primele imagini cu bebelușul lui Reghecampf. A postat ecografia, Anamaria Prodan a reacționat imediat

GALERIE FOTO (3)

Laurenţiu Reghecampf a făcut publică cea mai recentă ecografie în care apare cel de-al treilea copil. Încă soția sa, Anamaria Prodan, a reacționat imediat.

Laurenţiu Reghecampf are emoții uriașe dincolo de terenul de fotbal. Mai exact, în viața personală, având în vedere că acum așteaptă să devină tată pentru a treia oară.

Primele imagini cu bebelușul lui Reghecampf. A postat ecografia, Anamaria Prodan a reacționat imediat

Deși este în plin scandal cu Anamaria Prodan, căreia i-a cerut divorțul fulgerător, Laurenţiu Reghecampf a publicat pe reţelele de socializare un video cu cea mai recentă ecografie făcută de femeia care îl face tata pentru a treia oară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, a avut o reacţie imediată, după ce Laurenţiu Reghecampf a postat ecografia cu bebelușul.

„Sa i dea Dumnezeu mult noroc copilului si o viata de vis. Ce doresc copiilor mei, ii doresc si copilului lui Laurenţiu. El nu are nicio vină pentru ce a făcut tatăl lui”, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Sa nu se mai speculeze, noi familia nu avem nici o treaba cu amanta. Daca nu era asta, era alta si alta ! Deci vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta si acest copil nevinovat in scurt timp sunt istorie Pt reghe. Cum apare alta femeie cu bani căci acum e Saracut cu banii va lasa tot si va pleca.. istoria se repeta, a mai scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ar fi refuzat să-l vadă pe Bebeto, fiul cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf refuză să își vadă copilul pe care cei doi îl au împreună, Bebeto. Antrenorul s-ar teme de posibilitatea ca amanta Corina Caciuc, care este însărcinată, să ia Covid-19 de la copil.

”Îți trimit la Craiova, cu șoferul, copilul. E copilul tău, nu te-ai despărțit de el 12 ani. O trimiți pe doamna de la Camdridge acasă, vine copilul, îl duci și tu la un meci de-al tău. Nu poate, că iubita e însărcinată și Bebeto aduce Covid-19. Tocmai el îi aducea Covid-19…”, a spus Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: