Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu fotbalistul ucis de fulger pe teren, în Indonezia. A picat lat în câteva secunde VIDEO

Primele imagini cu fotbalistul ucis de fulger pe teren, în Indonezia. A picat lat în câteva secunde VIDEO

Primele imagini cu fotbalistul ucis de fulger pe teren, în Indonezia. A picat lat în câteva secunde VIDEO

Un tragic incident a zguduit lumea fotbalului în Indonezia, când un jucător a fost ucis pe teren de un fulger devastator. În mijlocul unui meci amical între echipele FC Bandung și FBI Subang, Septain Raharja, un fotbalist în vârstă de 35 de ani, a fost lovit de un fulger în timpul jocului. Incidentul, petrecut pe stadionul Siliwangi din Banadung, în provincia Java de Vest, a provocat oprirea imediată a meciului și transportul jucătorului la spital, unde, din nefericire, a fost declarat decesul său. Iată detaliile!

Primele imagini cu fotbalistul ucis de fulger pe teren, în Indonezia

Septain Raharja nu este singurul fotbalist care a căzut victimă forțelor naturii pe terenul de joc din Indonezia. Într-un incident similar, petrecut în 2023, un tânăr jucător din Bojonegoro, Java de Est, a fost lovit de un fulger în timpul unui meci din cadrul Cupei Soeratin Under-13. Cu toate acestea, în contrast cu tragicul sfârșit al lui Raharja, tânărul a avut norocul să fie resuscitat și să-și recapete conștiința după aproximativ 20 de minute.

A picat lat în câteva secunde

Aceste tragedii subliniază importanța luării în considerare a măsurilor de siguranță și a precauțiilor adecvate în timpul desfășurării evenimentelor sportive în aer liber. Fotbalul, fiind un sport de echipă extrem de popular, atrage mase mari de spectatori și jucători în întreaga lume. Prin urmare, este esențial ca autoritățile și organizatorii să fie pregătiți pentru a face față oricăror situații de urgență, inclusiv cele legate de condițiile meteorologice extreme.

În lumina acestor evenimente tragice, se impune o reevaluare a măsurilor de siguranță existente pe terenurile de fotbal și a protocoalelor de răspuns la situații de urgență. Acestea ar putea include instalarea de sisteme de detectare și avertisment timpuriu pentru fenomenele meteorologice periculoase, precum și instruirea personalului medical și sportiv în acordarea primului ajutor și resuscitare.

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: