Redactia.ro
Home » Monden » O îndrăgită cântăreață de muzică populară a fost lovită de fulger! Era în vacanță la mare, pe balcon, când a trecut prin clipe de groază

O îndrăgită cântăreață de muzică populară a fost lovită de fulger! Era în vacanță la mare, pe balcon, când a trecut prin clipe de groază

GALERIE FOTO (2)

O îndrăgită cântăreață de muzică populară a fost lovită de fulger! Era la mare în vacanță, pe balcon. Iată amănunte.

O îndrăgită cântăreață de muzică populară a fost lovită de fulger! Era în vacanță la mare, pe balcon, când a trecut prin clipe de groază

Lorenna este cântăreața de muzică populară care a trecut prin clipe cumplite chiar când era la mare. Ea a povestit că era în vacanță, pe balconul camerei de hotel, în momentul când a fost lovită de fulger.

„Nu știu la un moment dat de unde a venit, a venit așa de nicăieri un fulger. Prima reacție când fulgeră, știi că te îndrepți spre ușă, dar eu n-am mai apucat să mă îndrept. N-am mai apucat nici măcar să aștept acele secunde, să se declanșeze, pentru că mă așteptam să se declanșeze tunetul, după fulger”, a spus cântăreața de muzică populară, la Antena Stars.

Lorenna a fost aruncată la trei metri distanță.

„N-am mai apucat să fac nimic, am fost luată pe sus de suflul fulgerului și am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel, cam la 3 metri, să zic așa. Efectiv am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor, în mijlocul camerei.”, a mai mărturisit ea.

Este de părere că doar Dumnezeu a salvat-o în acea zi. Ea continua să îi mulțumească Celui de sus că a reușit să scape cu viață. Fulgerele pot reprezenta un pericol semnificativ, în special în timpul furtunilor puternice. Acestea sunt descărcări electrice intense care se produc în atmosferă și care pot provoca daune considerabile și răniri grave sau chiar fatale.

Fulgerul poate fi fatal pentru oameni, dar și animale. Poate duce la arsuri grave, leziuni ale sistemului nervos, atac de cord sau deces. Totodată, fulgerele pot provoca incendii, în special în zonele uscate sau în păduri.

Foto: Facebook

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: