Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Jador după eliminarea de la Survivor All Stars. Cum a fost surprins manelistul pe străzile din București

Primele imagini cu Jador după eliminarea de la Survivor All Stars. Cum a fost surprins manelistul pe străzile din București

Jador eliminat

Au apărut dovezile momentului potrivit cărora Jador a fost eliminat de la Survivor, așa cum vă prezentam și anterior. Manelistul și-a făcut apariția la volanul mașinii personale pe străzile din București, iar videoclipul din interiorul articolului va vorbi de la sine.

Nu mai este niciun secret faptul că Jador și-a luat adio de la Survivor All Stars 2024, iar dacă fanii sperau să fie vorba doar despre un mit, atunci imaginile din acest articol îi vor convinge. Se pare că manelistul nu a mai rezistat în republica Dominicană și s-a întors în România.

Primele imagini cu Jador, după eliminarea de la Survivor All Stars 2024

Manelistul a fost surprins în urmă cu puțin timp pe străzile din București la volanul bolidului său de lux, semn că eliminarea sa este validă. Din ce în ce mai multe dovezi ies la iveală în acest moment cu privire la plecarea lui Jador din Dominicană, însă telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă care este realul motiv al plecării, deoarece s-au vehiculat multe până în acest moment. Pe pagina de Instagram a Viperelor Vesele au apărut imaginile care vor face înconjurul internetului în cel mai scurt timp.

„În exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă prezentăm imagini cu Jador, aflat deja în România. Imaginile care îl arată pe Jador la volanul automobilului său, au fost surprinse în București, în seara zilei de 26.02.2024 și reprezintă încă o dovadă a faptului că artistul a părăsit competiția Survivor All Stars România”, se arată în mesajul postat pe pagina Viperele Vesele.

Jador i-a taxat dur pe producătorii de la Pro TV

Cu toate acestea, repercusiunile faptului că Jador a ales să părăsească competiția nu sunt limitate doar la aspectul personal al acestuia. Există speculații că poziția sa față de show-ul Survivor România ar putea atrage dușmănia Pro TV. Se pare că Jador ar avea acuzații grave la adresa producătorilor și ar putea avea consecințe serioase dacă acestea vor fi confirmate.

”Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. (…) Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune.

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating.

Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut captiv 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi”, anunțau Viperele Vesele în urmă cu 2 săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: