Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Ștefan Bănică și băiețelul lui. Artistul e cucerit

Primele imagini cu Ștefan Bănică și băiețelul lui. Artistul e cucerit

GALERIE FOTO (2)

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au fost destul de discreți, până acum, cu viața lor. Și așa continuă să-și ducă traiul și după ce s-a născut fiul lor. Fotografiile cu ei doi, în calitate de cuplu, sunt extrem de rare și așa sunt și cele cu nou-născutul lor. Ieri, însă, paparazzi i-au surprins în formulă completă. Iată, așadar, primele imagini cu Ștefan Bănică și băiețelul lui.

Primele imagini cu Ștefan Bănică și băiețelul lui

Este tată a trei copii, doi dintre ei fiind deja măricei și cunoscuți de întreaga Românie. Mezinul, însă, a fost ținut departe de ochii curioși ai lumii, mai ales că are doar câteva luni de viață. Zilele trecute, însă, paparazzi au reușit să surprindă primele fotografii cu Ștefan Bănică și băiețelul lui.

primele imagini cu Ștefan Bănică și băiețelul lui

Și trebuie să recunoaștem că Bănică pare, pur și simplu, cucerit de mezinul său. În fotografiile obținute de paparazzi Click!, artistul apare ținându-și în brațe nou-născutul și plimbându-l prin parc. Ce să mai, un tătic implicat.

Bănică Jr., tată a trei copii

După cum bine se știe, artistul are trei copii cu trei femei diferite. Dacă din mariajul cu Andreea Marin a rezultat o fiică, pe nume Violeta, artistul îl mare și pe Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Cornelia Constantinescu. Acesta se implică în viața activ în viața celor trei copii ai lui, fiind văzut adesea în preajma lor.

Zilele trecute, paparazzi l-au reperat pe Bănică în zona în care Andreea Marin are casa. El o dusese înapoi pe Violeta, fiica lui și a prezentatoarei, după o zi petrecută împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: