Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini de la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de „cea mai bună prietenă”. Familia, îngenunchiată de durere

Primele imagini de la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de „cea mai bună prietenă”. Familia, îngenunchiată de durere

GALERIE FOTO (11) Primele imagini de la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de„cea mai bună prietenă”. Familia, îngenunchiată de durere 

Iată primele imagini de la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de „cea mai bună prietenă”, la Mangalia. Familia este îngenunchiată de durere!

Primele imagini de la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de „cea mai bună prietenă”

Familia și prietenii Alinei o însoțesc în tăcere pe ultimul drum, plini de tristețe și durere profundă. O atmosferă de adio și regrete plutește în aer, în timp ce oamenii își iau rămas bun de la cea care a fost o tânără promițătoare și iubită.

Alina, un suflet plin de viață, a fost luată prea devreme dintre noi, într-un mod atât de tragic și neașteptat. „Prietena ei cea mai bună”, Loredana, o persoană în care avea încredere și cu care împărțea momente de bucurie și confidențe, a devenit autorul acestui act de groază, adăugând o notă înfricoșătoare întregului eveniment.

Familia, îngenunchiată de durere 

Oamenii se adună în curtea familiei Alinei pentru a-și lua adio și a-i arăta respectul și dragostea Alinei. Copiii țin cu delicatețe fotografii în mânuțele lor, amintindu-și de momentele frumoase petrecute împreună. Colegii de școală, vecinii și chiar necunoscuți care au simțit durerea familiei se alătură acestei întruniri pline de emoții, dornici să ofere un ultim omagiu celei dispărute în mod tragic.

Slujba de înmormântare este condusă de un sobor de șase preoți, aducând o notă de speranță și rugăciune în acest moment tulburător. În timp ce sicriul Alinei este așezat cu grijă, întrebările se rotesc în mințile tuturor celor prezenți. „De ce?”, o întrebare fără răspuns clar în acest moment. De ce a trebuit să se întâmple tocmai Alinei? De ce la o vârstă atât de tânără și vulnerabilă? De ce a fost trădată de cineva în care avea încredere?

Îmbrăcată în rochie de mireasă, semn al unui viitor plin de promisiuni și speranțe, Alina este acum așezată în casa părinților ei din satul Buda, comuna Oșești. Un loc care acum adăpostește doar amintirile ei și lacrimile celor care o iubeau.

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: