Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini de la înmormântarea Anei Oros, ținută în localitatea ei natală. Durere fără margini printre apropiați

Primele imagini de la înmormântarea Anei Oros, ținută în localitatea ei natală. Durere fără margini printre apropiați

GALERIE FOTO (3) Primele imagini de la înmormântarea Anei Oros, ținută în localitatea ei natală. Durere fără margini printre apropiați

Iată primele imagini de la înmormântarea Anei Oros, femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii din sector 6, București. Ea a fost îngropată în localitatea ei natală. Apropiații au fost cuprinși de durere.

Primele imagini de la înmormântarea Anei Oros, ținută în localitatea ei natală. Durere fără margini printre apropiați

Ana Oros a fost înmormântă astăzi în orașul natal, Baia Mare. Cel mai greu le-a fost apropiaților ei.

Femeia în vârstă de 44 de ani a murit ucisă de câini, iar concluzia legiștilor după ce i-au examinat trupul a fost că a avut sute de mușcături pe corp. Ei au tras concluzia că Ana a murit în câteva minute, după ce i-a fost secționată artera femurală, a scris Pro TV.

Fostul soț al femeii, singura persoană apropiată care s-a putut ocupa de funeralii, a transmis un mesaj de curând.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați adus un ultim omagiu și ne-ați fost alături în aceste momente dificile. (…) Drum lin în Lumină, Ana! O să ne lipsești! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris fostul soț al Anei Oros în mediul online.

Ioan Daraban, fostul soț al Anei Oros Daraban: „Ana era un om foarte jovial, ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de incident, vestea a fost teribilă, cutremurătoare, nu mi-a venit să cred, avea niște planuri să își petreacă weekendul cu fiul nostru. Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este tragic și foarte dureros, cred că este practic inadmisibil, intolerabil ca în mileniul trei, într-o societate modernă și care se vrea și educată, pentru că Ana era un om educat, să se întâmple lucruri de genul ăsta”.

Ana Oros a mai fost atacată de câini în 2022 tot în același loc, însă atunci a ajuns în stare gravă la spital cu răni grave la mâini și picioare.

Femeia în vârstă de 44 de ani era o împătimită a naturii și a sportului în aer liber. Locuia în București și era angajată în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. În trecut, a lucrat ca inginer de mediu la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării. De asemenea, ea făcea parte din mai multe asociații şi ONG-uri, printre care al Alpin Club Pro-Mont București, o asociație care are ca scop promovarea sporturilor montane.

Vestea morții a șocat întreaga țară și a lăsat în urmă o durere fără margini în sufletele celor care au cunoscut-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: