Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini din locul în care a fost găsit cadavrul lui Cristian Molnar! Detaliul care i-a cutremurat pe privitori FOTO/ VIDEO

Primele imagini din locul în care a fost găsit cadavrul lui Cristian Molnar! Detaliul care i-a cutremurat pe privitori FOTO/ VIDEO

GALERIE FOTO (2) Cristian Molnar a fost gasit

Tragedia recentă care a avut loc în Italia, unde trei tineri au fost înghițiți de apele râului Natisone, a captat atenția și inimile multor oameni. Dintre aceștia, Cristian Molnar a fost ultimul dintre cei trei tineri care și-a pierdut viața în acest incident cumplit. După trei săptămâni de căutări intense, trupul său neînsuflețit a fost descoperit, aducând o nouă undă de șoc și tristețe în comunitatea lor.

Căutări dificile și o descoperire cutremurătoare

Cristian Molnar, alături de Patrizia și Bianca, au fost luați de viitură într-o zi tragică, când au încercat să traverseze râul Natisone. În ciuda eforturilor disperate de a se salva, curenții puternici au fost de neoprit, iar cei trei au fost pur și simplu depășiți de forțele naturii. Patrizia și Bianca au fost descoperite rapid, dar trupul lui Cristian a rămas neînsuflețit și neidentificat pentru mai multe săptămâni.

În sfârșit, speologii fluviali alpini ai pompierilor au făcut o descoperire șocantă duminică dimineața. Corpul lui Cristian Molnar a fost găsit în râul Natisone, într-o zonă extrem de dificil accesibilă, la aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco, locul unde a avut loc tragicul incident.

Primele imagini de la locul tragediei

În urma acestei descoperiri, au apărut și primele imagini din locul în care trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost găsit. Imaginile surprind un peisaj înduioșător, dar îngrozitor în același timp, curenții puternici ai râului Natisone, care au fost principalul motiv pentru care cei trei tineri au pierdut lupta cu natura.

Detaliul care i-a cutremurat pe privitori

Pe platformele sociale, inclusiv pe TikTok, au circulat imagini care arată locul exact unde a fost găsit Cristian. Crengile și stâncile care l-au prins și îngreunat căutările sunt vizibile clar în filmările care au fost făcute publice, alimentând și mai mult discuțiile și comentariile emoționale ale oamenilor.

Această descoperire a stârnit o serie de reacții din partea publicului, iar mulți s-au întrebat de ce a durat atât de mult până când trupul lui Cristian Molnar a fost găsit, având în vedere proximitatea relativă față de locul incidentului inițial. Comentariile online au evidențiat frustrarea și durerea, iar familia tânărului, în special fratele său Petru Molnar, a cerut transparență și dreptate în privința circumstanțelor care au dus la această tragedie.

„Și de ce l-au găsit abia acum? Dacă a fost acolo la 500m?”, „Le-au trebuit 20 de zile să îl caute când era fix acolo”, „Totuși era atât de aproape și să nu-l găsească mai devreme”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

@skytg24 È stato ritrovato lunedì 24 giugno il corpo senza vita di Cristian Molnar, 25 anni, nel Natisone, vicino al greto dove lo scorso 31 maggio è avvenuto l’incidente che lo aveva coinvolto insieme ad altre due ragazze, Patrizia Cormos, di 20 anni, e Bianca Doros, di 23. #cronacaitaliana #cronaca #dispersi #natisone #fiume #skytg24 ♬ original sound – Sky tg24

Apelul pentru adevăr și dreptate

Petru Molnar, devastat de pierderea fratelui său, a făcut un apel emoționant pentru ca adevărul să iasă la iveală și pentru ca responsabilitățile să fie stabilite corect. În aceste momente grele, el își exprimă speranța că tragedia suferită de familia sa și de ceilalți va aduce schimbări și va sensibiliza autoritățile în ceea ce privește siguranța și prevenirea unor astfel de accidente în viitor.

„Acum că familia mea are un cadavru de plâns, vreau adevăr și dreptate pentru Cristian.”, a mărturisit Petru Molnar, potrivit Corriere.it.

Astfel, descoperirea trupului lui Cristian Molnar a adus un nou val de durere și reflectare asupra fragilității vieții umane și a puterii devastatoare a naturii. Familia și prietenii tânărului își plâng pierderea și își exprimă dorința ca memoria lui Cristian să rămână vie, în ciuda acestei tragedii cutremurătoare.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: