Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini după explozia de la Istanbul, unde au murit cel puțin patru persoane. Martorii spun că a fost atac terorist FOTO/VIDEO

Primele imagini după explozia de la Istanbul, unde au murit cel puțin patru persoane. Martorii spun că a fost atac terorist FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (4)

Primele imagini după explozia de la Istanbul, unde au murit cel puțin patru persoane și au fost rănite multe altele. Iată toate detaliile tragediei!

O explozie la Istanbul a ucis cel puțin patru persoane și a rănit multe altele

Cel puțin patru persoane au fost ucise în urma unei explozii pe o stradă comercială din Istanbul, Turcia, în această după-amiază. Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată momentul exploziei pe bulevardul İstiklal, în cartierul istoric Beyoğlu, în timp ce pietonii se întorc și fug.

În fotografii se pot observa corpuri însângerate, împrăștiate pe trotuar, în fața unui magazin de îmbrăcăminte, în urmările îngrozitoare.

Sursa foto: Twitter

Patru persoane moarte și 38 de răniți, în urma exploziei din Istanbul

Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a confirmat că cel puțin patru persoane au murit și 38 au fost rănite în urma exploziei, în a doua sa declarație oficială pe Twitter:

„Astăzi, în jurul orei 16.20, a avut loc o explozie pe strada Taksim Istiklal din districtul nostru Beyoğlu. Echipele noastre de poliție, sănătate, pompieri și AFAD au fost trimise la fața locului. Există victime și răniți. Evoluția situației va fi împărtășită cu publicul”

Cauza exploziei puternice nu a fost imediat clară, dar imaginile de pe camerele de supraveghere partajate online sugerează că aceasta a provenit de la o pungă lăsată pe stradă, fiind un atac terorist. Totuși, oficialii turci nu au făcut încă niciun comentariu în acest sens.

Zona fusese aglomerată ca de obicei în weekend cu cumpărători, turiști și familii. Martorii oculari au declarat că magazinele au fost închise, iar bulevardul a fost imediat închis, potrivit metro.co.uk.

 

Sursa foto: Kemal Aslan/Reuters

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: