Redactia.ro
Home » Monden » Asia Express 2024: Vedetele pe care le-a ales Antena 1 în noul sezon

Asia Express 2024: Vedetele pe care le-a ales Antena 1 în noul sezon

Antena 1 pregătește pentru telespectatorii săi o nouă ediție plină de aventură și suspans Asia Express 2024. Iată care sunt primele nume de concurenți care au fost vehiculate și care promit să aducă culoare și energie acestui reality show captivant!

Asia Express 2024: Vedetele pe care le-a ales Antena 1 în noul sezon

Iată lista vedetelor care ar putea anima competiția!

Betty Salam și Roxana Dobre

Fiica celebrului cântăreț Florin Salam, Betty Salam, se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de a participa la Asia Express 2024. Aceasta ar putea fi însoțită de soțul său, pregătindu-se să demonstreze tenacitate și spirit de echipă în competiția din Thailanda, Malaezia și Filipine. De asemenea, Roxana Dobre, soția manelistului, este în discuție pentru a se alătura aventurii, potrivit informațiilor furnizate de cancan.ro.

Andrei Ursu și Anca Țurcașiu

Fostul reprezentant al României, Andrei Ursu (WRS), este un alt nume important care ar putea încânta publicul cu participarea sa în Asia Express 2024. Alături de el, Anca Țurcașiu și fiul său, Radu Alexandru, ar putea forma o echipă puternică și plină de determinare în acest concurs plin de provocări și surprize, conform aceleași surse.

Mihai Găinușă și Damian Drăghici

Un alt nume vehiculat pentru a face parte din Asia Express 2024 este Mihai Găinușă, fostul coleg al lui Șerban Huidu de la Cronica Cârcotașilor. Alături de el, se discută și despre Damian Drăghici, artistul care ar dori să își testeze norocul și răbdarea în această competiție incitantă, indică sursa citată anterior.

Deși nicio vedetă nu a confirmat oficial participarea, Asia Express 2024 promite să fie un spectacol captivant și plin de surprize. Cu nume sonore din lumea artistică și media, Antena 1 pregătește un sezon de neuitat în care telespectatorii vor fi martorii unor aventuri de neuitat și a unor momente memorabile. Rămâne de văzut cine va reuși să cucerească traseul din Thailanda, Malaezia și Filipine și să se apropie de premiul de 30.000 de euro.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: