Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat totul! Cine sunt noii concurenți Asia Express, unde se va filma noul sezon și ce vedete au semnat deja cu Antena 1

S-a aflat totul! Cine sunt noii concurenți Asia Express, unde se va filma noul sezon și ce vedete au semnat deja cu Antena 1

În ciuda contestațiilor online legate de cele două câștigătoare ale sezonului anterior al Asia Express, emisiunea a înregistrat un succes răsunător, ceea ce a determinat organizatorii să se pregătească pentru un nou sezon plin de surprize și provocări. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, câștigătoarele precedente, trebuie acum să facă loc altor echipe, deoarece noi aventurieri sunt deja pregătiți pentru filmările intense ale noului sezon.

Ediția anterioară a condus concurenții printr-o călătorie captivantă și periculoasă prin Columbia, Ecuador și Argentina. Cu toate acestea, pentru sezonul următor, echipa condusă de Mona Segall a decis să schimbe complet decorul acțiunii, înlocuind America, cu Asia.

Unde se va filma noul sezon Asia Express

Astfel, Thailanda, Malaezia și Filipine vor fi noile destinații care vor oferi aventuri de neuitat pentru participanții ce se vor lupta pentru premiul cel mare. Conform informațiilor furnizate de CANCAN.RO, plecarea în Asia este programată pentru data de 28 februarie, marcând ultima zi a iernii calendaristice.

Printre celebritățile care au acceptat provocarea și vor face parte din Asia Express 2024 se numără și Anca Țurcașiu, în vârstă de 53 de ani. Artista și-a ales cu grijă partenerul de aventură, nimeni altul decât fiul său, Radu Alexandru, în vârstă de 24 de ani. Tânărul, o prezență discretă, evită să se afișeze prea mult în fața camerelor de filmat, dar a considerat că proiectul de prime-time al Monei Segall este o oportunitate prea tentantă pentru a o rata.

Cine sunt noii concurenți Asia Express

Un alt nume care circulă în contextul noului sezon este cel al lui Adrian Nartea. Actorul pare a fi în cărți pentru a pleca în această aventură, iar conform sursei menționată anterior, Damian Drăghici ar putea fi un alt competitor al emisiunii. Cu toate acestea, aspectele legate de participarea lor nu au fost încă confirmate oficial de către echipa Antena 1, care produce show-ul.

Asia Express a reușit să creeze o formă inovatoare de divertisment, aducând în prim-plan personalități variate și surprinzătoare, care acceptă provocările oferite de călătoriile intense și competițiile în diverse locuri exotice. Emisiunea reprezintă nu doar o cursă pentru a câștiga premiul final, ci și o oportunitate pentru celebrități să-și arate latura aventuroasă și să dezvăluie aspecte mai puțin cunoscute ale personalităților lor publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: