Redactia.ro
Home » Stil de viață » Primele semne că te afli într-o relație karmică. Ce trebuie să știi, de fapt

Primele semne că te afli într-o relație karmică. Ce trebuie să știi, de fapt

GALERIE FOTO (2)

Relațiile karmice reprezintă acele conexiuni speciale care te scot din zona ta de confort și te provoacă să crești, chiar dacă par dificile și intense. Această noțiune este preluată din budism, unde karma reprezintă acțiunile intenționate care au consecințe.

Aceste relații au, în general, un caracter temporar, datorită faptului că sunt pline de provocări și pasiune, și nu pot dura la nesfârșit. În decursul vieții, aproape fiecare persoană se va confrunta cel puțin o dată cu o relație karmică.

Principiile relațiilor karmice

Deosebindu-se de relațiile toxice, relațiile karmice au capacitatea de a te face să simți că evoluezi și să crești ca individ, în timp ce relațiile toxice aduc cu ele agitație și sentimente neplăcute. Scopul acestor relații karmice este de a învăța lecții importante în ceea ce privește iubirea și relațiile în această viață. Prin urmare, este esențial să faci diferența între cele două tipuri de relații și să eviți să rămâi în relații toxice sub pretextul că sunt karmice și necesare evoluției tale.

Există câteva semne principale care arată că tu și partenerul tău sunteți suflete pereche karmice. Primul semn este existența unei conexiuni puternice între voi. Dacă i-ai transmis partenerului tău un mesaj romantic de genul „parcă te cunosc dintotdeauna” sau ai simțit că acea persoană este extrem de familiară, chiar dacă tocmai l-ai întâlnit, este foarte posibil să fie vorba despre o relație karmică. Acest deja-vu este un semn evident că ai avut o legătură în trecut.

La început, totul pare diferit într-o relație karmică. Ai observat semnale alarmante în primele etape ale relației? Aceste semnale pot face parte din lecția pe care trebuie să o înveți în cadrul acelei relații. Există multe neînțelegeri care apar, însă acestea te ajută să-ți clarifici valorile și așteptările în ceea ce privește o relație sănătoasă.

Aceste relații te înghit complet și îți provoacă dependență, indiferent de tensiunea și dezamăgirea inexplicabile pe care le întâmpini. De asemenea, drama și intensitatea sunt caracteristici frecvente ale relațiilor karmice. Vă certați, vă împăcați, aveți discuții complexe și dificile. Adesea, te simți înțeleasă greșit și ideile și perspectivele tale sunt provocate în mod deliberat. Frustrarea este, de asemenea, parte integrantă a acestei ecuații. Dacă drama domină romantismul vostru, există șanse să fiți într-o relație karmică.

Fricile într-o relație karmică

Relația karmică scoate la iveală fricile tale și te provoacă să le confrunți. Această relație va aduce la suprafață toate temerile tale legate de dragoste, viitor și relații în general. Orice traumă din trecut pe care ai avut-o va reveni în prim-plan și vei fi pusă în situații care te vor face să te confrunți cu partea cea mai dificilă a ta.

Uneori, îți poți schimba personalitatea în prezența acestei persoane și te poți transforma în cineva pe care nu-l recunoști și nu-l iubești. Încă de la începutul relației, lucrurile pot părea ciudate. Te simți atrasă de acea persoană ca de un magnet și ai senzația că te provoacă dependență. Cu toate acestea, în preajma lui te simți sufocată și nu poți găsi relaxarea. Deși ești conștientă de necazurile întâmpinate, nu vrei să te desprinzi de acea persoană, chiar dacă știi că ar trebui să o faci.

Simți dezamăgire și neînțelegere în această relație karmică. Aceste sentimente indică faptul că te afli într-o astfel de relație. De asemenea, această relație te poate epuiza pe toate planurile: energetic, mental și emoțional. Toate suișurile și coborâșurile, neînțelegerile și codependența pot deveni epuizante, mai ales atunci când partenerul tău este mereu în preajmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: