Redactia.ro
Home » Știri » Primești 500 de lei instant dacă ai contract la energie sau gaze cu această companie. Ce trebuie să faci

Primești 500 de lei instant dacă ai contract la energie sau gaze cu această companie. Ce trebuie să faci

Anunț de ultimă oră pentru clienții Engie! Ce se întâmplă cu facturile la gaze

O parte dintre cei care au contracte cu o anumită companie din România pot intra în tombolă pentru a câștiga 500 de lei. ENGIE, una dintre cele mai mari companii de energie, își invită toți clienții să activeze factura pe e-mail, oferind șansa de a câștiga premii atractive. Cei care au deja factura electronică participă automat în tombola lunară.

Premii oferite de ENGIE

În afara reducerii de 500 de lei la factură, ENGIE oferă și alte premii: un espresso Nespresso și o boxă portabilă Sony. Participanții care nu și-au activat factura electronică au timp să facă acest lucru pentru a intra în tombolă.

 Toată lumea are șanse egale, astfel că cei care nu și-au activat factura electronică mai au timp la dispoziție să o facă. Ai o mulțime de motive să îți activezi factura pe e-mail, mai ales că acum intri automat în tombola lunară care îți poate aduce un super premiu: Premiul I: 1 x 500 de lei reducere la factură; Premiul II: 1 x Espressor Nespresso; Premiul III: 1 x Boxă portabilă Sony, conform News18.ro.

Factura pe e-mail ajunge la tine imediat ce este emisă. Poți accesa factura oricând, indiferent unde te-ai afla. Achiți factura direct din e-mail. Ajuți natura și contribui la un viitor prietenos. În plus, îți oferim o reducere sub formă de voucher la toate serviciile pentru locuință de la Ajusto”, se arată în anunțul făcut de compania ENGIE pentru clienții săi.

ENGIE SA este o companie multinațională franceză de utilități, cu sediul în La Defense, Courbevoie. Activează în producția și distribuția de energie electrică, gaze naturale, energie nucleară și regenerabilă. Compania furnizează energie electrică în 27 de țări din Europa și în alte 48 de țări din întreaga lume. Formarea ENGIE a avut loc în 2008, prin fuziunea dintre Gaz de France și Suez. În 2018, compania avea 158.505 angajați și venituri de 60,6 miliarde EUR.

”Suntem un grup mondial, activ în domeniul energiei și al serviciilor cu emisii reduse de carbon. Alături de cei 101.505 de angajați, de clienți, parteneri și părți interesate, ne-am angajat să accelerăm tranziția către o economie cu impact neutru în ceea ce privește emisiile de carbon, printr-un consum redus de energie și soluții prietenoase cu mediul înconjurător. Inspirați de ambiția noastră, îmbinăm performanța economică cu producerea unui impact pozitiv asupra oamenilor și planetei, bazându-ne pe activitățile noastre cheie -gaze naturale, energie regenerabilă, servicii- pentru a oferi soluții competitive clienților noștri”, scrie pe site-ul oficial al Engie România.

Proiecte de energie verde în România

ENGIE România a finalizat recent achiziția unui parc eolian operațional cu o capacitate de 80 MW, situat în localitatea Chirnogeni, județul Constanța. Parcul eolian beneficiază de condițiile favorabile de vânt caracteristice regiunii și se estimează că va genera aproximativ 180 GWh anual, echivalentul consumului de energie electrică a 90.000 de gospodării.

Această investiție este un moment important pentru ENGIE România, crescând capacitatea totală instalată de producție de energie eoliană și solară la 202 MW. Noua achiziție aproape dublează capacitatea existentă de producție de energie eoliană a companiei, consolidând poziția sa în segmentul de energie verde.

Prin inițiativa de a încuraja clienții să activeze factura electronică și prin tombolele lunare organizate, ENGIE își demonstrează angajamentul față de sustenabilitate și responsabilitate față de mediu. Aceste inițiative, împreună cu investițiile semnificative în energie regenerabilă, arată că ENGIE este dedicată tranziției către un viitor energetic mai verde și mai sustenabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: