Redactia.ro
Home » Știri » Primul cuplu regal, infectat cu noul coronavirus. Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip, pozitivi la testul COVID

Primul cuplu regal, infectat cu noul coronavirus. Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip, pozitivi la testul COVID

Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, prințesa Sofia, au fost depistați pozitiv la testul COVID-19, a anunțat, joi, curtea regală a Suediei, potrivit Reuters.

 

Primul cuplu regal infectat

Cupul regal  prezintă simptome ușoare de gripă și s-a decis intrarea lor în garantină. Mai mult, și cei doi fii ai acestora sunt în auto-izolare.

Prințul Carl Philips și prințesa Sofia sunt într-o stare bună, a mai declarat curtea regală suedeză. În cursul zilei de azi urmează să fie testați și regele regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei, regina Silvia, prinţesa moştenitoare Victoria, sora mai mare a prinţului, şi soţul acesteia, prinţul Daniel.

Medicul familiei regale face toate eforturile pentru a urmări lanțul de infecție, scrie Agerpres.

Prințul Carl Philips este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Suediei.

 

Prințesa Sofia, ajutor pentru cadrele medicale

Prințesa Sofia a ales să acorde ajutor personalului medical, la începutul pandemiei de coronavirus. Soția prințului Carl Philips a făcut un curs de trei zile și și-a asumat sarcinile nemedicale din cadrul spitalului unde a fost președinte onorific. Prințesa Sofia a dezinfectat paturile, a făcut curățenie și a ajutat la bucătărie.

Directorul departamentului de informaţii şi presă al Casei Regale, Margaretha Thorgren, a spus că prinţesa vrea ca prin acest gest să-şi aducă o contribuţie voluntară la sistemul medical

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: