Redactia.ro
Home » Sport » Primul iubit al Simonei Halep. Puțini își mai aduc aminte de povestea de dragoste a sportivei

Primul iubit al Simonei Halep. Puțini își mai aduc aminte de povestea de dragoste a sportivei

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Își chiar dacă acum sportiva a decis să își unească destinele cu Toni Iuruc, iată că a mai existat o mare iubire în viața campioanei.

Simona Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mulți ani, despre care puțini își mai aduc aminte. Însă relația sportivei s-a terminat brusc și nu din cauza vreunei trădări sau probleme de cuplu.

Primul iubit al Simonei Halep. Puțini își mai aduc aminte povestea de dragoste

Mulți vorbesc acum despre povestea de iubire alături de Toni Iuruc, însă puțini își mai aduc aminte că Simona Halep s-a iubit cu Andrei Mlendea, la vârsta de doar 18 ani.
La aceea vreme, Andrei Mlendea era cel care o antrena pe Simona Halep. Însă cei doi au încheiat orice colaborare în 2013. S-a spus atunci că acesta a fost concediat chiar de tatăl sportivei ce nu și-ar fi dorit să existe o relație între el și fiica lui.

Ioan Stan, primul antrenor al româncei, a vorbit despre primul iubit al Simonei Halep, în urmă cu mai mulți ani.

„Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul.”, a declarat Ioan Stan.

Atât Simona Halep, cât și Andrei Mlendea și-au refăcut viața. S-a aflat că antrenorul s-a căsătorit și are doi copii, o fetiță și un băiețel.

Între timp, el și-a continuat cariera în tenis, colaborând cu nume mari precum Marius Copil, Ana Bogdan și Jelena Jankovic.

Halep, relație cu fiul lui Teia Sponte?

S-a spus, în iunie 2015, și că Simona Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fiul lui Teia Sponte, un om de afaceri apropiat al lui Gigi Becali. Însă chiar Simona Halep a făcut lumină și a spus totul despre această relație.

„Nu știu cine a scos această chestie cu nunta. Este o mare tâmpenie, îmi permit să spun acest lucru. Nu este nimic adevărat și nici nu am avut o relație cu băiatul cu care s-a spus că mă mărit. Nu este adevărat. Nu am relație acum cu băiatul respectiv, nu știu cine a scos această treabă, dar nu mă mărit și nu este momentul să mă mărit acum”, a declarat Simona Halep, pentru Dolce Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini