Redactia.ro
Home » Monden » Primul mesaj al lui George Burcea după anunțul despărțirii de Andreea Bălan

Primul mesaj al lui George Burcea după anunțul despărțirii de Andreea Bălan

GALERIE FOTO (2) primul mesaj al lui george burcea

Primul mesaj al lui George Burcea, după ce în spațiul public au apărut mai multe zvonuri referitoare la relația cu Andreea Bălan, vine să lămurească situația. Ce a declarat actorul cu privire la presupusa despărțire?

Primul mesaj al lui George Burcea despre despărțire: „În casă suntem o familie…”

Soțul Andreei Bălan a fost invitat în platoul emisiunii Agentul VIP și a vorbit despre zvonurile apărute în spațiul public în ultimele zile. El a comentat mesajul Andreei Bălan de pe contul de Facebook, spunând că nu e îndreptățit să vorbească despre ce face soția sa.

Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…”, a fost mesajul lui George.

De ce nu mai poartă verigheta

Actorul a profitat de ocazie pentru a explica și de ce nu mai poartă verigheta. Actorul a mărturisit că e adevărat, că nu mai poartă verigheta, însă că ar fi doar… o întâmplare. Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea. a spus George Burcea, într-o emisiune de televiziune.

De altfel, nici Andreea Bălan nu poartă verighetă. În cel mai recent vlog postat, pe mâna Andreei nu se poate vedea verigheta, semn că lucrurile nu sunt chiar așa cum vor să lase să se creadă.

Nici Andreea nu poartă verighetă!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: