Redactia.ro
Home » Știri » Primul mesaj transmis de sora Andreei, tânăra găsită fără suflare în gara din Ciulnița

Primul mesaj transmis de sora Andreei, tânăra găsită fără suflare în gara din Ciulnița

În noaptea de miercuri, tragica descoperire a unei tânăre fără viață pe calea ferată la Ciulnița i-a șocat pe toți. La doar 26 de ani, Andreea a plecat dintre noi, la scurt timp după ce avusese o conversație cu sora sa. Vestea dispariției ei a devastat familia și prietenii apropiați. De atunci, cei dragi ei sunt copleșiți de durere și disperare. Ajunsese cu trenul din Constanța și era așteptată de sora sa în gară, dar nu a mai apărut. Tragic, trupul ei a fost descoperit ulterior pe șine. Andreea, fiind o persoană adorată de mulți, lasă în urmă inimi frânte și multă suferință.

Pe măsură ce ancheta continuă și autoritățile se străduiesc să elucideze circumstanțele dispariției tragice a Andreei, prietenii și apropiații își exprimă durerea pe platformele online. Andreea, o farmacistă în vârstă de 26 de ani, era înconjurată de mulți prieteni. Într-o turnură tragică, sora ei a fost cea care a găsit-o fără viață. La numai o zi după ce evenimentul a devenit public, rețelele de socializare au fost inundate de mesaje de compasiune și tristețe pentru Andreea.

Familia sa este devastată, și durerea lor este inimaginabilă, având în vedere cât de mult era iubită și respectată Andreea în comunitatea sa.

Mesajul transmis de sora Andreei

Sora Andreei a transmis un mesaj care i-a emotionat pe toti. ”Inima mea, sufletele noastre! Voi face totul să fii mândră de mine! Te ador, Deea mea! Să ai călătorie pașnică spre ceruri, îngerașul meu!”. Tânăra este cea care o aștepta în gară, și care a și descoperit trupul neînsuflețit.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini