Redactia.ro
Home » Știri » Primul model de Iphone a ajuns să coste cât o mașină de lux la mâna a doua

Primul model de Iphone a ajuns să coste cât o mașină de lux la mâna a doua

iPhone

Este un lucru binecunoscut faptul că telefoanele Apple nu își pierd valoarea prea repede, chiar dacă compania lansează în fiecare an noi modele de telefoane.

Cât poate să coste un iPhone 3G pe eBay. Este cât o mașină

Totuși, o situație cu totul bizară este aceea că unul dintre primele telefoane ale companiei a ajuns să coste pe Internet chiar mai mult decât cele mai noi modele. Prețul este unul atât de piperat, încât ai putea cu ușurință să îți cumperi o mașină la mâna a doua cu banii pe care i-ai da pe acest telefon.

Astfel, prețul la care a ajuns un iPhone lansat în anul 2008, pe data de 9 iunie este de 2.800 de euro, pe site-ul eBay. Este un mister de ce a ajuns un telefon lansat acum 12 ani la un preț atât de mare, mai ales că prețul noilor modele este chiar mai mic decât acesta.

Singura explicație pe care o pot oferi specialiștii este că iPhone a ajuns să fie un fel de obiect de colecție, iar valoarea sa creștere pe măsură ce sunt lansate noi modele și timpul trece.

Totuși, este demn de menționat că telefonul model 3G al Apple ce este pus la vânzare pentru aproape 3.000 de euro este complet sigilat, nedesfăcut.

Cât mai costă telefoanele Apple acum. Cât plătești pentru un 2G sau un 4S

Deja va avea loc lansarea iPhone 12, dar iată cât poți plăti acum pentru telefoanele mai vechi ale companiei americane.

iPhone 2G costă 250 de lei, iPhone 3G poate ajunge la 350 de lei, iPhone 4S este sub 1.000 de lei.

„Este un iPod, un telefon şi un navigator pe internet. Nu este vorba de trei dispozitive separate, este vorba de unul singur. Ceea ce vrem este să facem un produs mai inteligent şi simplu de utilizat decât orice alt telefon mobil”, spunea Steve Jobs în prezentarea din 2007 a primului telefon Apple.

Loading...