Redactia.ro
Home » Monden » Primul sărut la Insula Iubirii! Concurentul a picat în ispită: „Nu mai există cale de întoarcere”

Primul sărut la Insula Iubirii! Concurentul a picat în ispită: „Nu mai există cale de întoarcere”

La 4 august 2023, „Insula Iubirii” a avut un moment pe care telespectatorii nu l-au uitat prea curând. Oana Monea și Marius Moise, după un schimb de replici destul de aprinse, și-au lăsat emoțiile să vorbească. Dar ce s-a întâmplat după aceea?

Primul sărut la Insula Iubirii!

În ediția 14, sezonul 7, a show-ului, a fost evidentă tensiunea dintre cei doi, chiar dacă nu era de așteptat să se sfârșească cu un sărut. Oana, evident surprinsă, l-a provocat pe Marius cu întrebarea: „De ce aseară și nu acum?”. Răspunsul lui Marius nu a fost în cuvinte, ci într-un sărut pasional, surprins de camere.

Cu toate acestea, chiar și un moment atât de intim nu a fost lipsit de controversă. Oana Monea a descris sărutul drept o modalitate prin care Marius Moise dorea să arate celorlalți cine este el. Marius, pe de altă parte, a subliniat că preferă intimitatea și că situația cu Oana este diferită de celelalte.

„N-am crezut că o să se producă un sărut. Cu toate acestea s-a întâmplat. Mi-am jucat jocul și i-am zis că eu nu cred. Așa că, dacă este asumat să mă sărute de față cu toată lumea, în casă, unde este 100% treaz și conștient de ceea ce face. (…) Nu este un sărut din suflet și un sărut pe care eu mi l-am dorit. A fost un sărut pentru a arăta tuturor cine este el”, a povestit Oana Monea

„Nu a văzut nimeni”, l-a asigurat ispita feminină pe Marius Moise.

„A văzut toată lumea. Doar că, evit să mă sărut în fața altora. Adică, oricum, cu tine e altceva”, a evidențiat el.

Totuși, comportamentul lui Marius în club, unde a făcut avances către Oana, nu a fost pe placul acesteia. Oana a menționat:

„El a venit la Insula Iubirii cu această simpatie față de mine. În capul lui s-au format anumite dorințe și e clar că fața de mine are un pic de atracție față de celelalte fete.”

Concurentul a picat în ispită: „Nu mai există cale de întoarcere”

O altă revelație a venit din partea lui Marius referitor la relația sa cu Bianca Giurcă: „Relația mea cu Bianca s-a terminat… Nu mai e loc de împăcare”. Acest lucru poate indica o nouă etapă în viața lui Marius și, potențial, a Oanei.

„Relația mea cu Bianca s-a terminat la ultimul bonfire și nu mai există cale de întoarcere și de împăcare între noi. Lucrurile se opresc aici! Nu mai e loc de împăcare”, a evidențiat el despre relația cu Bianca Giurcă.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: