Redactia.ro
Home » Știri » Primul Târg de Crăciun din București se deschide astăzi! Cum va fi permis accesul la eveniment

Primul Târg de Crăciun din București se deschide astăzi! Cum va fi permis accesul la eveniment

Târgurile de Crăciun sunt un mare motiv de bucurie pentru românii de pretutindeni, fiind un semn clar că sezonul sărbătorilor de iarnă poate începe. Anul acesta, condițiile epidemiologice din țara noastră au pus sub semnul îndoielii deschiderea evenimentelor de acest tip, iar până nu de mult nimeni nu știa în ce condiții se vor desfășura. Ultimele vești în acest sens sunt foarte bune, deoarece primul Târg de Crăciun se va deschide chiar astăzi, 25 noiembrie.

Primul Târg de Crăciun din București se deschide astăzi

Cel care a făcut fericitul anunț a fost Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al capitalei. Primul Târg de Crăciun va fi amenajat în Parcul Drumul Taberei, fiind primul asemenea eveniment organizat aici. Ediția a fost denumită „ West Side Christmas Market” și se dorește a fi prima dintr-o serie care se va deschide în întreg Bucureștiul.

Cum va fi permis accesul la eveniment

Cei care doresc să participe la inaugurarea târgului se pot prezenta la locație începând cu ora 18, însă accesul este restricționat în conformitate cu măsurile impuse de Guvern. Mai exact, la intrare vor fi paznici care vor verifica Certificatul Verde, iar cei care nu prezintă documentul nu vor putea să intre, cu toate că totul este organizat în aer liber.

„Ne pregătim să vă facem sărbătorile frumoase. În Parcul Drumul Taberei amenajările sunt în toi pentru prima ediţie a „West Side Christmas Market”. Este primul târg de Crăciun care se va deschide anul acesta in Bucureşti. Aşa că vă aşteptăm, joi, 25 noiembrie, cu mic cu mare, la inaugurare, începând cu ora 18.00”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Urmează să fie deschise și alte Târguri de Crăciun în București

Ideea de a organiza mai multe târguri de Crăciun în același oraș a fost preluată după modelul altor localități. Dacă până acum exista un singur asemenea eveniment festiv, începând de anul acesta situația se va schimba. Pe lângă faptul că în acest mod se va evita aglomerația specifică acestor adunări comerciale, se vor promova și preparatele și băuturile tradiționale în număr cât mai mare.

În 2020, pe lângă Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, vor mai fi deschise și alte două târguri în următoarele locații: în cartierul Militari în parcarea de lângă complexul Sir şi în zona Crângaşi/Giuleşti în parcarea de vizavi de piaţa Crângaşi.

„Am văzut că în alte oraşe există versiuni mai mici de astfel de târguri în diferite piaţete sau locuri în care se amenajează spaţii care comercializează felurite mâncăruri şi băuturi tradiţionale. Începând cu anul acesta testăm şi noi aceasta abordare. Începem cu două locuri, în cartierul Militari în parcarea de lângă complexul Sir şi în zona Crângaşi/Giuleşti în parcarea de vizavi de piaţa Crângaşi. Îmi propun ca pentru anul viitor să creştem numărul acestora”, a mai scris el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: