Redactia.ro
Home » Sport » Primul turneu la care va juca Simona Halep după ce TAS i-a redus suspendarea! Tenismena anunţă că vrea locul 1 mondial şi că e pregătită să o ia de la zero

Primul turneu la care va juca Simona Halep după ce TAS i-a redus suspendarea! Tenismena anunţă că vrea locul 1 mondial şi că e pregătită să o ia de la zero

Decizia luată de Simona Halep

Simona Halep, într-o conferință de presă la revenirea sa acasă, și-a exprimat ambiția de a ajunge pe primul loc în clasamentul mondial și de a recupera locurile pierdute. Ea a menționat că vrea să participe la Olimpiada de la Paris și să joace la turneul de la Miami, dar recunoaște că nu este încă pregătită mental pentru acest lucru și că trebuie să abordeze totul cu răbdare și înțelepciune.

Tenismena anunţă că vrea locul 1 mondial şi că e pregătită să o ia de la zero

În ceea ce privește antrenorul, Simona Halep își caută un nou ghid și a menționat că singurul nume pe care l-a luat în considerare este Darren Cahill, antrenorul australian cu care a avut colaborarea câștigătoare la Roland Garros. Ea a subliniat că este un nou început pentru ea, fiindcă acum trebuie să pornească practic de la zero, având în vedere că nu mai are niciun punct în clasament.

Într-o întrebare adresată de un reporter cu privire la participarea la turneul de la Miami, Halep și-a exprimat dorința de a juca, dar a subliniat că are nevoie de timp pentru a se pregăti mental, mai ales că a trecut o perioadă de un an și șapte luni fără meciuri oficiale, iar revenirea va fi dificilă. Ea a menționat că va lua totul pas cu pas și că va decide în funcție de pregătirea sa mentală.

„Este un vis să ajung numărul 1 mondial, am fost acolo, este deosebit să fii acolo, dar este greu. Este un nou început, de la zero, nu mai am niciun punct în clasament, ceea ce este foarte trist”, a declarat Simona Halep, potrivit observatornews.ro.

Primul turneu la care va juca Simona Halep după ce TAS i-a redus suspendarea

Simona Halep  a făcut o declarație spectaculoasă astăzi, anunțându-și revenirea în circuitul WTA la Miami Open, care va avea loc peste două săptămâni.

Cu o notă de entuziasm Simona Halep a dezvăluit această veste extraordinară într-o postare pe rețelele de socializare, transmițând un mesaj ferm către fanii ei!

„I’m thrilled to let you all know that I will be making my return to the WTA Tour in two weeks at the @miamiopen! Thank you to the tournament for giving me this opportunity and I cannot wait to be back on court and competing. See you all soon!”/„Sunt încântată să vă anunț pe toți că voi reveni în circuitul WTA peste două săptămâni, la @miamiopen! Mulțumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să concurez. Ne vedem cu toții în curând!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: