Redactia.ro
Home » Știri » Prin ce a trecut Diana de la „Insula iubirii”. Tânăra a vrut să se sinucidă

Prin ce a trecut Diana de la „Insula iubirii”. Tânăra a vrut să se sinucidă

Prin ce a trecut Diana de la „Insula iubirii”. Tânăra a vrut să se sinucidă

Diana Constantin a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la „Insula iubirii”, sezonul 3. Ea a fost una dintre cele mai controversate concurente din show. Bruneta a pregătit o surpriză fanilor și participă din nou la show-ul care a făcut-o celebră, „Insula iubirii”, sezonul 5.

Puțini cunosc povestea ei de viață. Diana a avut parte de o adevărată dramă după ce a aflat că mama ei a părăsit-o și a fost adoptată de mătușă. Ea a vorbit despre relația dintre ea şi mamele ei, cea adoptivă şi cea biologică. „Am întrebat-o pe mama biologică de nenumărate ori ce s-a întâmplat şi de ce m-a lăsat. Recent am aflat că ea nu a vrut să mă lase, dar că o doctoriță de la spital i-a făcut actele pentru a mă duce la un internat. Ea a semnat, neştiind exact ce semnează. Nu a forţat-o nimeni. Doctorița respectivă a spus că ea şi eu suntem bolnave de sifilis”

Mama Dianei avea vârsta de 15 ani atunci când a adus-o pe lume pe diana. Separe că familia acesteia nu avea foarte multe posibilități financiare ca s-o crească.

Citește și: Decizia CNA înainte de începerea sezonului 5 din Insula Iubirii

„Era o doctoră nebună. Probabil avea o problemă cu mama sau poate s-a gândit că mama mea nu are posibilităţi financiare să mă crească şi aşa e mai bine. Mama mea avea 15 ani când m-a născut. Mama mea biologică şi mama adoptivă sunt surori. Mereu îmi spun că pun prea multe întrebări„, a mai spus tânăra.

Diana a fost în pragul sinuciderii

Frumoasa brunetă a dezvăluit un episod dureror și mai puțin conoscut din viața ei, peste care a reușit să treacă greu. „Părinţii mei s-au despărţit, tata s-a recăsătorit cu o femeie care avea două fete şi mi-a spus că eu nu mai sunt copilul lui. Asta m-a dărâmat psihic. Şi în momentul de faţă sunt afectată. A fost şocul pentru că nu-mi imaginam viaţa fără amândoi părinţii. Am încercat să-mi iau viaţa, dar m-au prins la timp. Şi acum pentru că sunt depresivă am tot timpul gânduri. Eu sunt o persoană sinceră, dar am foarte multe întrebări. Nu înţeleg de ce nu pot să fiu stabilă”, a mărturisit Diana Constantin la un post de televiziune.

Diana de la “Insula Iubirii” a avut, în trecut, o relaţia cu Liviu Vârciu. Bruneta a dezvăluit cum s-a cunoscut cu artistul, însă a precizat că acum se simte fericită şi împlinită odată ce s-a cuplat cu Aurel și el fost concurent la „Insula iubirii” sezonul 3.

Diana a trecut prin numeroase decepții în dragoste. Una dintre ele a avut loc de curând, atunci când Diana s-a îndrăgostit de ispita Andy. Cei doi au avut o relație cu năbădăi pe Insulă și din păcate legătura lor nu a rezistat foarte mult în afara emisiunii.

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: