Redactia.ro
Home » Știri » Principalul suspect în cazul crimei de la Iași a fost identificat. Autoritățile suspectează că ar vorba de mai mulți făptași

Principalul suspect în cazul crimei de la Iași a fost identificat. Autoritățile suspectează că ar vorba de mai mulți făptași

Polițiștii din Iași au făcut o descoperire îngrozitoare după ce părinții unui student de origine marocană a fost dat dispărut de părinții săi. Tânărul a fost găsit fără suflare alături de partenera sa, corpurile lor neînsuflețite prezentând urme de agresiune și incinerare. Anchetatorii au făcut tot posibilul să elucideze această crimă, iar acum și-au găsit și primul suspect. 

Un tânăr în vârstă de 25 de ani și iubita sa, de 23 de ani, au fost victimele unei crime care a lăsat o țară întreagă îngrozită. Cei doi au fost găsiți fără viață în vila unde locuiau cu chirie din Iași, după ce părinții lor nu au mai reușit să ia legătura cu ei.

Poliția a fost alarmată de părinții tânărului, care era de origine marocană și-și finaliza studiile la noi în țară. Atât el, cât și partenera sa, erau studenți la Facultatea de Medicină și Farmacie din Iași. Dintre cei doi, fata prezenta cele mai multe semne de agresiune, deși agresorul i-a rănit pe amândoi aproape în aceeași măsură.

„Fata avea 33 de plăgi prin înjunghiere, bărbatul – 17. La testele preliminare nu au fost identificat consum de droguri. Nu erau arsuri pe corpurile victimelor, deşi a fost foc în casă. Leziunile sunt aproape trase la indigou. Sunt aproape aceleaşi. Au interesat zona organelor vitale. Fata are plăgi profunde, unele dintre ele ajung la coloana cervicală, în zona gâtului. Au avut moarte violentă”, a declarat, pentru AGERPRES, Diana Bulgariu, managerul IML.

După ce au descoperit cu groază că criminalul și-a lovit cu brutalitate victimele, apoi le-a incendiat, autoritățile au mai găsit un cadavru. Este vorba de pisica cuplului, care a sfârșit asemenea stăpânilor săi.

Principalul suspect în cazul crimei de la Iași a fost identificat

În primă instanță anchetatorii nu au putut stabili cu exactitate dacă a fost vorba de o crimă din dragoste, o tâlhărie sau o răzbunare, dar circumstanțele în care s-a desfășurat teribila crimă încep să prindă contur. S-a descoperit că din locuința celor doi lipsesc câteva lucruri, însă acest lucru nu ar justifica sfârșitul tragic al cuplului. Duminică a fost identificat primul suspect, care nu este însă de găsit.

Numele acestuia este Ahmed Sami El Bourkadi, coleg la aceeași facultate cu victimele și de origine marocană. Tânărul este dispărut după ce crima a fost descoperită, însă autoritățile au cerut arestarea în lipsă a acestuia. Mandatul de arestare a fost emis pentru a putea fi dat în urmărire generală.

Din informațiile disponibile până în acest moment, suspectul ar fost un apropiat al celor două victime. Făceau parte din același cerc de prieteni, iar posibilitatea ca acesta să nu fie singurul vinovat nu este încă exclusă. Anchetatorii sunt de părere că tânărul a fost complice la această crimă, iar după ce va fi găsit și ceilalți făptași vor răspunde în fața legii pentru fapta lor sângeroasă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: