Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Anne, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a emoționat până la lacrimi. La ce gest a recurs FOTO

Prințesa Anne, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a emoționat până la lacrimi. La ce gest a recurs FOTO

GALERIE FOTO (6)

Prințesa Anne a avut ochii în lacrimi în timp ce privea omagiile florale aduse reginei lăsate la Balmoral, alături de alți membri ai familiei regale. Iată ce gest emoționant a făcut unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii!

Gestul emoționant al prințesei Anne

Prințesa Anne a păstrat protocolul regal cu o reverență adâncă în timp ce sicriul Reginei este adus la Palatul Holyroodhouse, după ce a escortat mașina mortuară de la Balmoral la Edinburgh.

Prințesa Anne, în vârstă de 71 de ani, a adus un omagiu emoționant în timp ce sicriul a fost transportat în palat, după ce a călătorit ieri cu cortegiul de la Balmoral la Edinburgh.

Anne a fost vizibil emoționată în timp ce s-a aliniat alături de copiii reginei și de soții lor, viceamiralul Sir Tim Laurence, prințul Andrew și contele și contesa de Wessex.

Sophie a fost văzută întinzând mâna pentru a o consola pe Anne, care a stat la căpătâiul mamei sale în ultimele ore petrecute joi la Balmoral.

Fiind singura fiică a reginei, cele două au împărtășit o legătură specială, care a fost evidențiată ieri, când Anne a făcut o călătorie de șase ore de la Balmoral, iubitul mamei sale, până la Edinburgh, într-un vehicul aflat în spatele dricului funerar.

Sicriul reginei, drapat în Drapelul Regal al Scoției cu o coroană de flori de la Balmoral deasupra, a traversat râul Forth prin Queensferry Crossing în jurul orei 16:00.

Mii de persoane în doliu s-au adunat de-a lungul Royal Mile la sosirea procesiunii, tăcând în semn de respect la sosirea convoiului care îi transporta pe Anne și pe soțul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence.

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă la Catedrala St Giles până marți, permițând publicului să îi vadă sicriul începând de luni, 12 septembrie, de la ora 17.00.

După aceea, prințesa Anne o va însoți pe regină la Londra, iar publicul va avea o a doua ocazie de a-și prezenta omagiile la Westminster Hall.

De miercuri, 14 septembrie, până luni, 19 septembrie, sicriul se va odihni pe o platformă ridicată – cunoscută sub numele de catafalc – în mijlocul catedralei și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Coroana Imperială de Stat, globul și sceptrul așezate deasupra sa.

Înmormântarea Majestății Sale va avea loc la 19 septembrie, la ora 11.00, la Westminster Abbey.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: